Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon rájönnek valaha a nők, hogy a férfiaknak csak a külső számít?
Tudod kérdező ez csak a butább férfiakra igaz :) ahogy a buta lányokra igaz,hogy csak a külsőt nézik.
Majd egyszer ráébredsz,hogy az intelligens embereknek a legfontosabb az,hogyan gondolkodsz,mennyire vagy értelmes,az értékrended. Természetesen ne hanyagold el a külsődet,mert nyilván a vonzalom is kell,de egy kifejezetten nem szép emberben is meg lehet látni a szépet ,ha egy értelmes,intelligens személyisége van :)
amúgy én a kifejezetten jóképű emberekkel vagyok előítéletes,hogy biztosan nagyon buták,felszínesek,ezért vleük nem is ismerkedem.
Könnyű bedölni a médiának,hogy csak a külső számít,lehetsz utcaszéli is,egysejtű is. Ne hidd el kérlek!!a belső tényleg a legfontosabb!
"a férfiaknak csak a külső számít"
Kösz hogy szólsz volt olyan "hölgy" aki nagyon hozzám akart jönni csak hát finoman szólva teljesen életképtelen volt.
Egy útlevelet nem tudott volna megigényelni, komplett országok helyét nem tudta hol vannak.
Am meg soha nem is dolgozott 30 éves létére a szülei tartják el a mai napig.
Szóval felőlem kinézhet egy nő akárhogy (majd ha festmény kell a falra szólni fogok) ha egy rántottát sem tudd összerakni akkor inkább hagyjuk békén egymást.
Én nem egy agyilag 5 évest kívánok pesztrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!