Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfinak a Palvin Barbara típusú nők az esetei akkor az máris felszínesség?
Irigykedik a hóhér, mire?! Számomra ez a csaj messze áll a szép, jó nő fogalmától... Nekem nincs okom panaszkodni, irigykedni meg főleg nem. :)
De azért nyilván a pasiknak nem számít a külső,vők aztán bárkivel összejönnének, de azért nekik modell csaj kell, utána meg itt vernyognak, hogy nem jön össze egy nő se:D
Komolyan, ez a gyíkarcú luvnya?
😂 Mit esztek rajta?
Nyilván ronda, dagadt nők, akik irigyek. Ennyi. Én nő vagyok, de így is azt mondom, hogy gyönyörű. Szimmetrikus babaarc, kék szemek, egyedül a fogai állnak furán, de ennyi szépséghiba belefér :D
Szerintem is egy teljesen atlagos, egeszseges testu fiatal no. Amikor mosolyog es nem olyan bamba modell fejet vag, akkor szerintem kifejezetten cuki. Ha termeszetesen viselkedik es nem beallitott pozokban van akkor kislanyosak az arcvonasai.
Palvin tipus alatt melyik arcat erted, a modellt vagy a civilt?
"Nem irigykedni kell Barbarára,hanem tenni kell,hogy olyan vonzóak legyetek."
Ok, majd még gyakorlom a ponty-fejet és kifejezéstelen, buta tekintetet. :))
Amúgy az egyik válaszoló leírta a lényeget: bizonyos szinten felszínesség, ha pusztán Palvin küllemét keresed egy nőben. Gondolom, nem ismered személyesen, így csak a média által kialakított kép lehet az eseted. Nekem is bejön külsőre a fiatal Marlon Brando, de egy férfi nem ettől lesz nekem ideális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!