Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem megfulladok és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megfulladok és már nincs hová folytatnom ezt a szerencsétlen színjátékot. Nem vagyok nő gyűlölő, nem sajnálom senkitől a boldogságot, de miért minden nő ennyire felszínes?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, vagy nem igazán boldogságot, szerelmet keresnek, mert folyton csak a jó pasikkal látom őket.

Neten is, akár hol fent vagyok, nulla vissza jelzés.

Miért ilyen a világ? Lassan már itt kapok szívinfarktust is, mert úgy fáj, szúr a szívem.

2019. szept. 19. 08:11
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
94%
Miért, te egy buta bányarémet akarsz magad mellé?
2019. szept. 19. 08:18
 2/42 anonim ***** válasza:
74%

Ha férfi vagy, keress fel egy pszichiátert.

Ha nő vagy, akkor pedig határozottan keress fel egy pszichiátert!

Mást nem tudok mondani.

Ha nem gondoltad komolyan, akkor elég egy pszichológus is!

2019. szept. 19. 08:18
 3/42 A kérdező kommentje:

Nem keresek fel pszichológust, mert vannak ismerőseim, akik letudják szarni, hogy van e valakijük vagy nincs, max tényleg önmagukban szenvednek, nem látványosan. Egyszerűen nekik is csak annyi a bajuk, hogy átlagosak.

A pszichológustól még a világ nem fog megváltozni és hiába lenne rendben a lelkem, ha ugyan úgy szarnak se kellenék, mert felszínesek. És arra jöttem rá, hogy nem csak a magyarok ilyenek már, hanem a külföldiek is.

2019. szept. 19. 08:21
 4/42 anonim ***** válasza:
89%

Ha te nem vagy felszínes akkor neked jó lesz valami csúnya lány is!!

Annak tuti nincs senkije..

Ja és nem mindenki felszines

Én sok szép lány látok inkább ronda pasival, akik pénzesek.

2019. szept. 19. 08:27
 5/42 anonim ***** válasza:
96%

ma 08:21

Tisztában vagy az átlag fogalmával?

Az emberek jelentős része "átlagos", ez azért megvan, nem?

Furcsa módon én azt látom, hogy mindenféle embereknek kapcsolatai vannak. Egyáltalán nem átlag, hogy valaki sosem tudott még senkivel összejönni. Érzed te ebben az ellentmondást?

Lehet mégis csak kéne az a pszichológus!

2019. szept. 19. 08:29
 6/42 anonim ***** válasza:
92%

"Egyszerűen nekik is csak annyi a bajuk, hogy átlagosak."

MInt a legtöbb férfi és nő átlagos. Azért átlag. Az átlagos embereknek is van párjuk.

2019. szept. 19. 08:33
 7/42 anonim ***** válasza:
93%

Nem tálalsz olyan nőt, aki szívesen hallgatná, hogy ő egy felszínes ribi, te meg egy ronda xar.

Úgyhogy nyugodtan kapjál infarktust.

A felszínes meg itt te vagy, aki en bloc kijelenti, hogy egy nála jóképűbb férfi nem tud szeretni senkit, és minden nőt csak te tehetnél boldoggá. Ne röhögtesd ki magas ennél jobban!

Inkább gyűjts plasztikai sebészre.

2019. szept. 19. 08:34
 8/42 anonim ***** válasza:
91%

"Nem vagyok nőgyűlölő, DE..."

Ugye tudod, hogy ilyen kontextusban, ami a de előtt van, az csak rizsa?

Mellesleg: de, keress fel egy pszichológust, ha jót akarsz magadnak. Megveted a nőket, mindet felszínesnek ítéled, de azért tőlük várod a boldogságot. A dolgok így soha nem szoktak működni. Valakivel összejönni egy dolog, viszont működő kapcsolatot kialakítani egy teljesen más. Ha ennyire nem vagy kiegyensúlyozott (nem, ez nem a nők, vagyis a hiányuk miatt van, hanem magad miatt), akkor még egy életképes kapcsolatot is tönkretennél, és csak mélyebbre süllyednél ebben a nőgyűlölő, önhergelő állapotban, és végül tényleg egyedül és magányosan fogsz meghalni. Ha nem ez a cél, akkor ismétlem: keress fel egy szakembert, aki segít rendet tenni a fejedben. De azt azért jegyezd meg, hogy csodát ő sem tud tenni, neked kell majd változtatnod, ő csak az irányt mutatja.

2019. szept. 19. 08:34
 9/42 anonim ***** válasza:
90%

Te most a saját belső fusztráltságod vetíted ki másokra.

Veled van a baj nem a nőkel.

2019. szept. 19. 08:39
 10/42 A kérdező kommentje:

Jól van, eddig értelmes választ számomra senki nem tudott adni. Nem felszínesek a nők? Nem tartom magam rondának, de szóba nem állnak velem. És nem, nem ismernek, nem tudják milyen vagyok, nem kezdek el nekik rinyálni, csak egyszerűen nem tetszik a pofám, és túl néznek rajtam.

Egyszerű szép példa:

Csináltam egy kamu akkot badoora, egy jó kiállású, helyes pasi képével. De nem az a nagy durranás azért.

Teszteltem, hogy rá írtam valakire azzal is, meg sajáttal is.

Sajátra kb nulla ember ír vissza, meg nem is jelöl.

Kamun meg kb 3 emberrel beszélgettem egy jót, de végül elmondtam, hogy ki vagyok. És elmondtam, hogy mennyire szarul esett, hogy itt vagyok, kamu akkal, de velem beszélgetett jót, azzal az emberrel, aki vagyok és hogy a sima akkommal esélyt sem adott arra, hogy megismerjen.

Persze, végül letiltottak, de nem érdekel igazából.

Ennyit az emberekről. Ja és rohadtul nem átlagosak az emberek -.-. Pláne nem a mostani generáció.

2019. szept. 19. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!