Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem megfulladok és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megfulladok és már nincs hová folytatnom ezt a szerencsétlen színjátékot. Nem vagyok nő gyűlölő, nem sajnálom senkitől a boldogságot, de miért minden nő ennyire felszínes?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, vagy nem igazán boldogságot, szerelmet keresnek, mert folyton csak a jó pasikkal látom őket.

Neten is, akár hol fent vagyok, nulla vissza jelzés.

Miért ilyen a világ? Lassan már itt kapok szívinfarktust is, mert úgy fáj, szúr a szívem.

2019. szept. 19. 08:11
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Amúgy nem tudom melyik f...zopó mondta, hogy legyek csúnya lánnyal, megjegyzem, soha nem volt szép barátnőm.

2 barátnőm volt, de nem az én korosztályomból. De nekem nem volt bajom. Sőt rajtuk kívül még volt barátnőm, csak mivel nem tartottak sokáig, így nem tartom számon őket.

De pl volt két duci barátnőm is. Azokat is szerettem simán.

Csak az a baj, hogy a mai világban ők is a herceget várják, mert nem elégszenek meg egy nem annyira helyes pasival.

2019. szept. 19. 08:53
 12/42 anonim ***** válasza:
87%

Ha senkinek nem tetszel, akkor ronda vagy. Ettől te még tarthatod magad akár a szőke hercegnek is.

Rosszindulatú és buta is vagy. Feltételezem, milliomos se lettél.

Tapasztalatod semmi.

Te vagy az 1/10 esetleg 2/10 pasi. 1/10 Akkor leszel, ha betöltöd a 40-et, és öreg is lettél.

Ezen a szinten keress csajokat!

2019. szept. 19. 08:59
 13/42 anonim ***** válasza:
77%

Mit akarsz te foglalt nőktől? Ne nézegesd őket, keress szingli nőt magadnak.

Én nő vagyok, látok szép párokat az utcán, de senki palija nem kéne.

2019. szept. 19. 09:04
 14/42 anonim ***** válasza:
88%

A te köreidben. Az én nő ismerőseimhez képest te vagy felszínes, pedig nem vagy igazán annak mondható.

Foglalkozz önismerettel és meg fogod látni kikhez érdemes egyáltalán odamenni.

Sok erőt a fejlődésedhez.

2019. szept. 19. 09:07
 15/42 anonim ***** válasza:
93%

Sokszor leírtam már: ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Olyan nincs, hogy az összes nő selejtes, de veled aztán minden veszettül rendben van. Pszichológusra lenne szükséged, mert gondok vannak a fejedben.

2019. szept. 19. 09:11
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, ennyire meglepő, hogy az embereknek a szép tetszik? Én is elhízhatnék, hagyhatnám összenőni a szemöldököm, és kidobhatnám a szőrös lábaimat szoknyácskában, de nem teszem, mert nem lenne soha pasim. Vagyis lehetne, ha nagyon akarnám, hogy valaki, aki jobbra vágyik, beérje velem. Nektek nem is kell ennyit szépítkezni, és tiszta hisztik vagytok.
2019. szept. 19. 09:26
 17/42 anonim ***** válasza:
100%

ma 08:47

:O

Picit sem beteges más képével társkeresőzni...

2019. szept. 19. 09:26
 18/42 A kérdező kommentje:
Még hogy nekünk pasiknak nem kell sokat tenni. Ja végül is ha helyes vagy, jó tested van, jól nézel ki, akkor semmit, mert egy ocsmány szakállas hülye gyerek is lehetsz, akkor is kellesz valami nőnek. De aki kevésbé szép, számít a ruha, a kinézet, ne legyen szőrös, akár mi. -.-" Mert úgy se jó soha semmi az olyanon.
2019. szept. 19. 09:29
 19/42 anonim ***** válasza:
84%
Jajj, én sejtettem, hogy ez ő. Méghogy nem vagy nőgyűlölő...
2019. szept. 19. 09:48
 20/42 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok felszínes nő, szimplán hisztis kislánynak gondollak. És gondolom valószínűleg a többi nő is, ha nem kellesz nekik.
2019. szept. 19. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!