Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem megfulladok és már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megfulladok és már nincs hová folytatnom ezt a szerencsétlen színjátékot. Nem vagyok nő gyűlölő, nem sajnálom senkitől a boldogságot, de miért minden nő ennyire felszínes?

Figyelt kérdés

Nem hiszem el, vagy nem igazán boldogságot, szerelmet keresnek, mert folyton csak a jó pasikkal látom őket.

Neten is, akár hol fent vagyok, nulla vissza jelzés.

Miért ilyen a világ? Lassan már itt kapok szívinfarktust is, mert úgy fáj, szúr a szívem.

2019. szept. 19. 08:11
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Mi van? Tökre összefüggéstelenül írsz. Én nem reménykedem senkitől punciban. Megmondtam, mostanában úgy is prostizni járok. Ha nagyon kell, oda megyek. Nem a legszebb megoldás, de legalább jóval olcsóbban megkapom, mint a többségtől. Azért míg mindenkinél 8-10 ezer fél óra, nekem van aki vállalja 4000-be.
2019. szept. 22. 12:32
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem írok összefüggéstelenül, nem megy neked a szövegértés.

Azt mondod: "Nem tudna senki nekem mutatni egy nőt se, aki 5 évig ha nem találna pasit, akkor nem szexelne egyáltalán."

Pedig van ilyen, köztük én is. De te ezt nem hiszed el, hiába igaz. (Mondjuk ha a maszturbálást szexnek számítod, akkor igen, szexelek.)

Ez a baj a magadfajtákkal. Hogy először is, ki sem látsz az önsajnálatból, másodszor elképzeltél a fejedben egy képet a nőkről, mint homogén masszáról, és teljesen mindegy, mik a nők egyéni tapasztalatai, az neked hazugság. A gyerekkorodat hozod fel, de az már elmúlt. Az számít, most milyen vagy.

Tetted a fent idézett kijelentést a nőkről - én innentől tudom, hogy veled vitázni sem érdemes, mert nem hallgatod meg a másikat. Nemhogy kapcsolatot kezdeni.

2019. szept. 22. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!