Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megfulladok és már nincs hová folytatnom ezt a szerencsétlen színjátékot. Nem vagyok nő gyűlölő, nem sajnálom senkitől a boldogságot, de miért minden nő ennyire felszínes?
Nem hiszem el, vagy nem igazán boldogságot, szerelmet keresnek, mert folyton csak a jó pasikkal látom őket.
Neten is, akár hol fent vagyok, nulla vissza jelzés.
Miért ilyen a világ? Lassan már itt kapok szívinfarktust is, mert úgy fáj, szúr a szívem.
Nem írok összefüggéstelenül, nem megy neked a szövegértés.
Azt mondod: "Nem tudna senki nekem mutatni egy nőt se, aki 5 évig ha nem találna pasit, akkor nem szexelne egyáltalán."
Pedig van ilyen, köztük én is. De te ezt nem hiszed el, hiába igaz. (Mondjuk ha a maszturbálást szexnek számítod, akkor igen, szexelek.)
Ez a baj a magadfajtákkal. Hogy először is, ki sem látsz az önsajnálatból, másodszor elképzeltél a fejedben egy képet a nőkről, mint homogén masszáról, és teljesen mindegy, mik a nők egyéni tapasztalatai, az neked hazugság. A gyerekkorodat hozod fel, de az már elmúlt. Az számít, most milyen vagy.
Tetted a fent idézett kijelentést a nőkről - én innentől tudom, hogy veled vitázni sem érdemes, mert nem hallgatod meg a másikat. Nemhogy kapcsolatot kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!