Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megfulladok és már nincs hová folytatnom ezt a szerencsétlen színjátékot. Nem vagyok nő gyűlölő, nem sajnálom senkitől a boldogságot, de miért minden nő ennyire felszínes?
Nem hiszem el, vagy nem igazán boldogságot, szerelmet keresnek, mert folyton csak a jó pasikkal látom őket.
Neten is, akár hol fent vagyok, nulla vissza jelzés.
Miért ilyen a világ? Lassan már itt kapok szívinfarktust is, mert úgy fáj, szúr a szívem.
Kérdező!Nem kellesz senkinek?
Akkor irány a konditerem, vágass másféle frizurát, kérdezd meg egy nő ismerősödet, hogy szerinte mi állna jól neked, menjetek el együtt, vegyetek pár új ruhàt!
Ha nincs pénzed, ideje munkàt váltani.
Senki nem akar egy rakás szerencsétlenséggel összejönni.
Mástól várnád, hogy melletted szenvedjen csak, hogy neked jó legyen? Mert neki nem lenne jó, de te magadért nem teszel semmit??
Valoszinuleg igen durvan elter a magadrol gondolt kep attol, ami a valo eletben vagy. Alomvilagban elsz. Aztan az is beteg dologra vall, ha mas kepevel ismerkedsz. Es miert lenne baj az, hogy nem allnak veled szoba? Neked baj, de tobbi 8 milliard embert miert erdekelne? Vannak olyanok, akikkel mar ranezesre is kar szobaallni, te remekul teljesited ezt a kriteriumot.
43F
Nem a világgal van a baj hanem a netes ismerkedéssel!
Próbálj személyes ismerkedésekre szorítkozni. Tudom hogy nem egyszerű, de hidd el sokkal hatékonyabb.
100 levélből nekem jó ha 4-5 választ kapsz. 3 személyes randira hívásból 3 randim lett ! Érted?!
ma 10:00-ös vagyok
Ha gondolod írj privátot :)
"nem igazán boldogságot, szerelmet keresnek, mert folyton csak a jó pasikkal látom őket"
Szóval azért vannak a jó pasikkal,mert...nem akarnak boldogok lenni.Aha.Logikus.Nekem mára elég is a netből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!