Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy ilyen szerencsétlen, míg sokan mások meg szerencsések? N/27
Azon kívül, hogy lazán eldobtak, milyenek voltak azok a hapsik?
32/f
Én is 27 vagyok, mégsem tartok sehol.
Kezdem elhinni, hogy hosszútávú, komoly kapcsolatra amiből később házasság is lesz, nem kellek.
Randiztatok 2-er, a visszautasításon kívül nem kapott mást, még érdeklődést sem, így elismerte, hogy nálad esélye sincsen!
Nem volt túl az exen, így érthető, hogy visszament hozzá.
Volt más eset is, vagy csak ez a 2?
Az hogy mások szerencsések az neked nem tökmindegy?! Legalábbis én leszarom, hogy másoknak hogy megy.
Amúgy a szerencse forgando,27 évesen még simán lehet neked is, időd van bőven. A gond általánosságban az szokott lenni, hogy mindig az kell, akit nem kaphatunk meg, én is így vagyok a lányokkal, hogy olyan után futok aki le se szar,aki meg engem akar, azt még lepattintom. Sajnos ilyenek vagyunk mi emberek, pont azt nem tudjuk értékelni, aki értékel minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!