Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan írják, hogy siránkoznak itt a szerencsétlen pasik. Miért nem jut eszébe semmilyen lánynak se, hogy segítsen nekik valamilyen formában, miért kell őket folyamatosan lenézni, megalázni, kritizálni?
Talán mert napi szinten hány ilyen kérdés van kiírva!?
És ha az ember segítene csak megy tovább a siránkozás!
El kell fogadni magad egyből könnyebb lesz az élet!
Még ezért is ők a hibásak? Édes Istenem...
Az itt író lányok legnagyobb része már próbált segíteni rajtuk, szerintem nem is egyszer, de mégis mit kéne csinálniuk? Elhordják őket minden ócska r*bancnak, majd ez után még ők álljanak le jópofizni velük? Amúgy meg ez az oldal arra való, hogy kérdezz, nem pedig arra, hogy ide járj siránkozni.
Mégis mit kéne csinálniuk? Feküdjenek le minden sírdogáló sráccal, hogy az megnyugodjon?
Nyilván nem úgy kell feltenni a kérdést, hogy "minden nő egy r.banc" és akkor nem kap majd oltást az illető. A tényleg értelmes kérdésekre a -nem 17 éves és az alatti korosztályba sorolható- nők elég normálisan szoktak válaszolni.
Én mindig elmondom, hogy tegyenek magukért, fejlődjenek (én is ezt teszem, folyamatosan fejlesztem magam, pedig nem vagyok sikertelen a párkapcsolatokban). De ők nem, ők jók úgy, ahogy vannak, a világ alkalmazkodjon hozzájuk....
Egy idő után ez már borzasztóan idegesítő!
"a nők legnagyobb része inkorrekt, emberhez nem méltóan ír a másikról még itt az oldalon is. Nem is ismerik a másikat"
Mert, szerinted csak a nők ilyenek?
Jóval több fiúval kerültem már itt szóváltásba, mint nővel, úgy hogy erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!