Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan írják, hogy siránkoznak itt a szerencsétlen pasik. Miért nem jut eszébe semmilyen lánynak se, hogy segítsen nekik valamilyen formában, miért kell őket folyamatosan lenézni, megalázni, kritizálni?
Nos, megmondom őszintén, ha nekem egy pasi folyamatosan azt hajtogatná, hogy ő mennyire ronda, őt nem lehet szeretni - nem is kell, hogy mondogassa, elég, ha ezt sugározza - akkor még véletlenül sem tudnám vonzónak találni egy cseppet sem, de még tolerálni sem!
Ellenben ha azt sugározná, hogy a külső adottságai ellenére szereti önmagát, és jól érzi magát a bőrében, akkor sokkal nagyobb eséllyel indulna.
# 67: mazochista egyébként... de mindegy.
Meséld már el részletesen, hogyan is zajlik PONTOSAN egy ilyen kezdeményezés.
Tehát odamész (hol? mit mondasz? pontosan mi a válasz?).
Bárkit kijavítanék, külsőtől, társadalmi helyzettől függetlenül, mivelhogy nyelvtannáci vagyok. Hidd el, amikor magyart tanítottam, akkor sem csak a kevésbé aranyos gyerekek dolgozataiba javítottam bele, ha hibát észleltem, hanem mindenkiébe.
Nem írtál semmi konkrétumot az ismerkedés kapcsán, úgyhogy nem derült ki, hogy tényleg a külsőd miatt utasítanak-e el, vagy pedig rossz a szöveged, ellenszenvet váltasz ki, illetve az sem derült ki, hogy pontosan milyen szavakkal utasítanak el. Holott lehet, hogy az elutasításból kiderülne az is, hogy mi a probléma, min kellene javítani.
De ha nem árulod el, hát nem.
Így viszont nem lehet segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!