Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni ferfiak szerint ez tenyleg anyagiassag?
Ne foglalkozz azzal, amit itt firkálnak.
A férjem most jött haza külföldi konferenciáról. Semmit nem kértem, de egy ásvány ékszerszettet hozott nekem, csak mert emlékezett, hogy az egyik bizsu fülbevalómat nemrég hagytam el. Ezt olvasva majd biztos ki lesz itt következtetve hogy milyen anyagias k vagyok, mert biztos ezt kértem, vagy utaltam rá hogy mit hozzon. Holott semmi ilyesmi nem volt, én voltam a leginkább meglepődve, mert sokkal drágább az a szett amit kaptam, mint amit elhagytam. De nagyon örültem és ahogy láttam neki ez volt a fontos. Örömet szerezni nem bűn, és az sem hogy ha ehhez némi pénz is szükséges.
Szépen ki lett sarkítva a dolog. A probléma NEM az volt, hogy az illető nem kap semmit, hanem az volt, hogy ő drágább cuccokat akar. Az illető pasija VITT AJÁNDÉKOKAT.
Na, amit nem tudunk a sztoriból:
- Az illetők mióta vannak együtt?
- A külföldre utazó emberkének mennyi ideje van ajándékvásárlásra?
- Az itthoni környezetben miket kap, mennyit költ rá a srác?
Ezek azért elég fontos kérdések. Ha fél éve vannak együtt és még egy kezdeti kapcsolatról van szó, ami amúgy egyikük részéről sem túl komoly, akkor érthető, hogy nem költ sokat rá az illető. Ha a srácnak fix, betáblázott a napirendje és alig van ideje, akkor érthető, hogy nem fog órákat bolyongani valami extrém ajándékért. Ha itthon költ rá a srác sokat, akkor egy vicc a nő kiakadása.
A személyes része: Nekem is volt egy ismerősöm, aki hasonlóan szeretett panaszkodni, mert az egyik barátnőjére többet költöttek. Szépen előadta, hogy milyen olcsó cuccokat kap, aztán kiderült, hogy az ajándékok feléről nem is beszélt, a másik meg többe került, mint amiket előadott. Plusz leugrottak pl. a Balatonra egy hétre, ahol mindent a férfi fizetett. Nos, kérdés az, hogy az itteni kérdést kiíró nő vajon mennyire volt őszinte és mennyivel jobban állította be magát áldozatszerepbe? Ha már egyszer ilyenért jött és nekiállt problémázni...
És igen, ha valaki drágább ajándékokat akar, az anyagias és gyerekesen követelőző. Érdemes megnézni, hogy mennyi mellébeszélő hozzászólás jött, amikor nem is arról szólnak, hogy az ajándék nem kötelező, hogy figyelmesség történt, hanem arról, hogy nem gáz drágább dolgot követelni.
Kedves ilyen válaszokat írogató lányok. A pasitokkal mikor hármasoztatok? Egy héten hányszor vállaljátok popsiba? Tudjátok, ezek ingyen vannak...
Az meg, hogy az alapján lesz valaki férfi, hogy mennyit költ ajándékra és nem támogatja az anyagias nőket... Hát, ilyeneket meg nő nem mond, csak kislány.
Nana! De az a kérdező se írta sehol, hogy neki ezek a kövek pl. bejöttek volna - neked igen, de ő nem is utalt rá. Ha ez lett volna a kérdés leírásában, akkor szerintem senkinek egy szava nem lett volna. Írta volna így ki, hogy "Miért nem hoz személyesebb dolgokat" és a kérdés leírásban is ez szerepelt volna körülírva. Akkor teljesen fair, jogos és még szép is a dolog.
De így sajnos inkább tűnt úgy, hogy "miért ilyen olcsóakat hoz" és erről az egyik idősebb rokonom ugrik be aki mindig azonnal figyeli bármilyen eseményen, hogy ki "mennyiért" vett dolgokat. És ha túl kevés akkor azt kb. fel is jegyzi jó hangos beszólás kíséretében. Kicsit sem szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!