Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg nem lehet senkit kapni evek alatt?
Na, én akkor azt mondanám.
Üljünk le a gép elé. Mutasd meg, eddig kiknek írtál, kik írtak neked. Lett-e személyes találkozás, ha nem, miért nem? Ha lett, hogyan alakult utána? Ha te nem írtál vissza, nem akartál újból találkozni, akkor miért nem?
Ezután végignézném vele a "kínálatot". Melyiknek írna, melyiktől örülne, ha kapna levelet?
Csak ezután hinném el az állítását.
Esetleg fölvetném, hogy más honlapon, más módon próbáljon szerencsét.
Nagyon sokszor el vannak szállva a társkereső emberek (férfiak is, nők is) az igényeikkel.
Nincs tökéletes férfi, nincs tökéletes nő, nem a szirupos amerikai filmekből kéne kiindulni.
Lehet kapni, csak a minőség nem mindegy kérdező.
Általában kapható olyan, aki:
-100 km-rekre él
-a kapcsolat fogalma kimerül neki a dugásban
-1x akar dugni
-exeit pocskondiázza
-nincs meg a kölcsönös vonzalom.Ez szerintem alap lenne egy párkapcsolatnál hiába ítélik el.
-ő nem hajlandó semmit sem tenni, de tőled mindent elvár
-nem tudja mit akar, majd te tudni fogod szerinte
-ígérni ígér bőven, de a tettek azok már nem mennek
-nőről-nőre repked
-foggyáá le, mert így nem vagy elég jó nekem duma jön tőle
8 év próbálkozás alatt ezeket éltem át.2-vel összejöttem rövid időre, de minek?Jó nagy hülye voltam.
5 éve nem próbálkozom már, mert idő, energiapocsékolás, na meg idegrendszert nem kímélő tevékenység csak.Még egyedül is sokkal, de sokkal jobb, mint ilyen fazonokkal 2 percet is eszmecserélni bármiről is.Azóta sokkal nyugodtabb is vagyok.
Szívesen beszélgetnék a barátnőddel. A többi meg talán alakulna...
Ffi
Csodálom, hogy még nem jött olyan válasz, hogy "de igen, lehet, mert én is ott találtam, meg én is ott találtam", stb. Már nem tudom, hogy most akkor lehet-e vagy sem.
Én ugyan már csak távolról figyelem ezeket a dogokat, de végtelenül meglep, hogy ebben a mai internetes társkeresős világban, amikor egyetlen kattintásra van kismillió társra vágyó férfi meg nő, több a magányos, társtalan fiatal, mint valaha. Hát hogy a csodában van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!