Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért felszínesség, anyagiassàg ha olyan férfival nem jönnék össze akinek nincs jogsija?
Azért, mert a másik személyiségének ismerete nélkül, egy értéktárgyhoz kötöd, hogy ismerkedsz e vele. Ha ennyire büszke vagy erre a szűrődre, akkor azt miért nem vállalod már olyan büszkén, ahogy a dolgot nevezik?
Ha én részletezném a szexuális igényeim, te is rávágnád, hogy perverz vagyok. Ha nekiállnék részletezni, hogy én ehhez szoktam, ez alap és megkaptam, akkor is perverznek tartanál, mert ezektől függetlenül tényleg az is vagyok.
Azt hittem hogy saját autó is elvárás lesz számodra de így szerintem oké,nálam nem elvárás de jó lenne ha majd egy olyan nővel ismerkednék meg akinek van jogsija,körülbelül ugyan azért a dolgok miatt mint nálad.
Halottam már ilyen esetekről hogy a nő vitte minden hová a férfit,pont egy olyat aki ha szerette volna meg lehetett volna a jogosítványa de a vezetésnél fel adta,mindent fizettek volna a szülei 26 éves kora ellenére is,munkálya is volt,saját autót is vásároltak volna neki,nekem azt monda hogy fél a vezetésnél ezért nem tudja le tenni a jogosítványt,van akinek ezért nincs jogsija.
Mindenkinek mások az elvárásai,szerintem ezzel semmi gond,csak akkor a nő sem csodálkozzon azon ha vele szemben is vannak elvárások egy férfi részéről.
Nekem is válaszolhatnál erre a kérdésre.
Miért van az hogy sok nő gyereket szeretne?
Senki sem gondol bele abban, hogy mit kell majd neki később átt élnie?
Azért felszínesség, mert egy olyan dologhoz kötöd a kapcsolatot, ami nem érzéseken alapul. Ráadásul hülyeség is, mivel nem várható el mindenkitől, hogy képes legyen közúti forgalomban részt venni. Vagy akkor téged se válasszon a szőke herceg, mert nem tudsz varrni?
Arra külön kitérnék, hogy mi van "vészhelyzet" esetén. Ugyanis erre nem az oldalborda való, hanem a mentő, tűzoltó, és a rendőr. Ha most mondjuk mélyen megvágod magad, és a srác nekilát fuvarozni, sokkal könnyebben fog balesetet okozni, mivel nem fog tudni a vezetésre koncentrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!