Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kéne másképp csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne másképp csinálnom?

Figyelt kérdés

Több, mint 2 éve szingli vagyok és bár az első évben nem volt igényem kapcsolatra, mostmár egyre inkább hiányzik. Nem vagyok 10 pontos külsőre, de elég értelmes vagyok, jó a természetem és általában ha új társaságba kerülök szokott lenni egy érdeklődőm. Nagyon válogatós vagyok sajnos, kb. 3 srác érdekelt volna azóta komolyabban, de én őket legalábbis olyan szinten nem.

Mivel lehet növelni az esélyeimet, hogy megtaláljon azt, akivel kölcsönös lenne?

Lejjebb adni nem fogom, tudom mit keresek és mi a fontos számomra.

24N

2019. dec. 26. 23:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
89%

"Annak közhely, aki nem tudja mit jelent. Számomra nagyon kevés férfi felel meg ennek, bár nagyon kevés nő is."

Mindenki azt gondolja, hogy tudja, mit jelent. És általában tudják is az emberek, de ettől még közhelyek maradnak.

Ha számodra ennek kevés férfi felel meg, akkor egyszerűen nem is ilyen férfit keresel. Őszintén: Komolyan úgy gondolod, hogy 2 év alatt 3 olyan sráccal találkoztál, aki intelligens, felnőtt és rendben van magával?

"Am értem, hogy arra akarsz kilyukadni, hogy kell a kémia, ami tény. Bele akarok szeretni a hangjába, a mozdulataiba és a tekintetébe is."

Itt a lényeg: A külső.

2019. dec. 27. 00:49
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Sajnos ez nem úgy működik, hogy ezt, vagy azt még megteszem és akkor lesz majd ilyen, vagy olyan párom. Azt meg hiába írják neked, hogy adj lejjebb az igényeidből, mert szerintem azt nem lehet. Keresgélj tovább és járj nyitott szemmel. Ha olyannal jösz össze, aki neked nem a zsánered,bármi miatt, úgy sem fog sokáig tartani. Persze itt most a tartós, kiegyensúlyozott párkapcsolatról beszélek, nem ilyen "járunk? Járjunk!"típusúról.
2019. dec. 27. 08:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha túl válogatós vagy akkor várj még pár évet.
2019. dec. 27. 09:47
 14/17 A kérdező kommentje:

Várok, nem tudok mást tenni. :D Vagyis pont ez volt a kérdésem, hogy tudok-e valamit tenni ezen kívül, hogy nagyobb eséllyel fussak bele.

Én pl. nagyon ellene voltam a nőként kezdeményezni dolognak, de már ezt sem vetem el minden helyzetben.

2019. dec. 27. 20:38
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván kisfiúk után lihegsz, ahelyett hogy normális érettebb férfit keresnél inkább. Vagy agyilag vagy defektes. A legszebb korban két évet kihagyni... így hamar b.szatlan vénlány külsőd lesz még 2x évesen!
2020. jún. 26. 19:43
 16/17 A kérdező kommentje:

"normális érettebb férfit keresnél" én azt keresem csak eddig nem sikerrel :D

A többi miatt meg ne aggódj.

2020. jún. 26. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Akik mondogatják , hogy le kell adni az igényeid, azok mégis hogyan képzelik ezt megvalósítani? Ez kb. lehetetlen. Annyi igény van, hogy tetsszen a másik. Ezen mit változtatsz? Te sem tudnál olyannal lenni harmonikus párkapcsolatban, akire viagrával sem állna fel. Na, ez ilyen. Kell, hogy vonzónak találd a másikat.
2020. jún. 27. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!