Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit másképp kellene csinálnom vagy hagyjam abba az ex-szel való összehasonlítást? (hosszú, kérlek, olvass tovább )
Lassan 2 éve vagyok együtt a párommal, mindketten 20-as éveink elején járunk. Neki előttem volt egy másfél éves kapcsolata egy 3 évvel fiatalabb lánnyal, az a tipikus, "héja nász az avaron" kapcsolat volt- szenvedélyes de testileg-lelkileg romboló. Úgy 2-3 havonta szakítottak. Volt öngyilkossággal fenyegetőzés, megcsalás, minden amit el tudtok képzelni lány részéről.
És párom, mint az erős férfi, akire lehet számítani, mindig visszament.
Igen ám, de aztán a mi barátságunk megváltozott és összejöttünk.
Az exe ezt nagyon nehezen fogta fel- az első hiszti, amikor tudatosult benne, hogy a fiúja már nem fog visszamenni hozzá, akkor volt, amikor mi már 3 hónapja együtt voltunk.
Nagyon jól megvagyunk. Látjuk magunkat 10-20 év múlva mégis.. köztünk is van szenvedély stb, ha olyan a hangulat, de sokszor úgy érzem, hiányzik neki az a vad, dühös lángolás, ami köztük megvolt, hiányzik neki az, hogy az exét pár havonta újra meg kellett szereznie. És ez nagyon zavar, félek, hogy egy idő után nem leszek elég- nem lesz elég a biztos hátország, barátság és a vad szex.
Nem beszélnek-tudtommal. De én sem tudhatok mindent.
Köszönöm, hogy végigolvastál :)
#1: átbeszéltük párszor, nem szeretném x+1-edszer felhozni neki :(
Eddig nyugodt is voltam, de tegnap véletlen megláttam, hogy 4-5 órán belül 3x vagy 4x keresett rá facebookon, azóta teljesen káosz van belül.
#2: Azt mondja, így sokkal jobb neki.
De azért ott a félsz: hiába szeretem a pizzát, ha évekig csak pizza van...
#4 - köszi a választ :)
Lehet, az a "baj", hogy előtte nekem csak egy kapcsolatom volt, az is a szenvedélyesebb típusú volt, így ez most nekem furcsa.
A Csinszkás intimitás jó- bár, én nem fogok az én "Endrémnek" kilométereket gyalogolni hóban-fagyban, hogy meglegyen neki az alkotáshoz szükséges napi 5-6 liter bora :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!