Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy nem tartanak sokáig azok a kapcsolatok amelyekben lány kezdeményez?
Talán inkább azért nem, mert a lány ilyenkor ritkán akar komolyat. Ezt tapasztaltam. Kalandot akar, úgy van vele, úgyis mindegy.
Melyik lány hallgatná egész életében szívesen, hogy "te udvaroltál nekem, te mászkáltál utánam, én csak nagy kegyesen beadtam a derekam, ha-ha!"- eltúlzom, de így van.
Tehát, a lány inkább nem veszi komolyan, dobja a fiút.
Esetleg olyannál kezdeményez, akit amúgy se vesz komolyan és szépen leépíti később.
Persze, kivétel lehet...
Hatalmas előny a nőknek, hogy utánuk futkosnak. Így ők szabhatnak feltételeket. Nekik udvarolnak, ők csak döntenek, választanak. Ezt a legtöbb nő el is várja, mert ha fordítva történik és ő kezd nyomulni, tenni a szépet, futni a fiú után- azzal kiszolgáltatja magát.
Nem törvényszerű, de van benne valami. Ezt a fenti előnyös helyzetet ritkán adják fel a nők, mert csapdába kerülhetnek.
Szerintem nem igaz. 6 hónapja vagyok a barátnőmmel, és fülig szerelmes, pedig igazából ő szedett fel xD
De ez nekem nagyon hízelgő, elvégre kifejezi, hogy mennyire tetszem neki. (ha nem tetszettem volna, biztos nem hajtott volna rám) Ez folyamatosan nagyon jó érzéssel tölt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!