Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem a kapcsolatok eszköze, vagy a kapcsolat a szerelem eszköze? Mármint melyik közvetít számotokra mit?
Figyelt kérdés
Légyszives a válaszolók tüntessék fel a nemüket és ha lehet a korukat is.2012. okt. 19. 00:28
1/4 anonim válasza:
egyetlen célja van.
az,hogy legalább addig együtt maradjon a pár,amíg az újszülött már nincs közvetlen életveszélyben,tehát 3-4 éves koráig.
az evolúció azért alakította ezt ki,mert csecsemőként mi védtelenek vagyunk,és két ember gondoskodása nagyobb túlélési esélyt biztosít.
ez a szerelem elsődleges célja.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a kapcsolat a szerelem eszköze. Mert egy kapcsolathoz szerelem kell (ideális esetben persze), de kapcsolat nélkül is lehetsz szerelmes (mondjuk ha plátói).
21L
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem furcsa de ha valaki mondja akkor sokkal fontosabb a KAPCSOLAT mert az tud örök lenni. A szerelem az mindig szerintem elmúlik egy idő után és ez a dolgok rendje is.
2012. okt. 19. 00:49
4/4 anonim válasza:
Nehéz a kettőt elvonatkoztatni egymástól. Egymás részei. Akik egyszerű kapcsolattal indítanak és a végén szerelem lesz belőle pont úgy járnak, mint azok, aki már az első pillanattól szerelmesek lesznek egymásba, és megerősítik a kapcsolatukat. A szerelem egy olyan virág, amit gondozni, ápolni kell. Ennek a legjobb táptalaja egy szilárd kapcsolat. Bár mostanában nincs türelmük az embereknek gondozni a szerelmet, csak rögtön élvezni a gyümölcsét, holott ez megfelelő táptalaj nélkül elfonnyad. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!