Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nincsen nála esélyem?
Van egy lány aki tetszik a suliból. Élőben még sosem beszélgettünk csak Facebookon 3x. Ott ritkán szokott hülyülni meg lehet vele rendesen beszélgetni, nem csak az 1 szavas válaszok jönnek meg néha Ő is kérdez, de élőben semmi jelet nem kapok felőle. Ha rámosolygok, nem mosolyog vissza, mostanában már nem néz rám. Mindig a barátaival lóg így nincs sok esélyem oda menni szünetekben meg ha nem kapok jelet nem is vagyok benne biztos, hogy érdemes. Eddig még nem volt fiúja a sejtésem szerint így arra gondoltam esetleg nem tudja milyen jelzéseket adjon, de a Facebookos képei ennek ellent mond mert elég kihívóan tud pózolni a képein. Sztem nem tetszem neki ezért nem ad jelet. Ugye jól sejtem? Mit tegyek? Hagyjam a fenébe? :/
18/F, 16/L
Ki kell várnod,amíg ő odamegy hozzád,és térdenállva fog könyörögni,hogy hadd lehessen a barátnőd.Neked nem kell semmit sem tenned ezért.Hamarosan el fog jönni ez az idő.Már csak rajtad múlik,hogy megkönyörülsz e rajta,és elfogadod barátnőnek!
Elovastad?Akkor ébredj fel,és menj oda hozzá a suliban,és kérdezd meg,hányadán álltok valójában?!?!
velem is ez volt. mondjuk én lány vagyok de tetszett egy fiú. mi is facen beszélgettünk de a suliba nem mertem oda menni hozzá és ő sem jött oda. végül elment a suliból és nagyon ritkán még szoktam látni mert nem lakunk messze egymástól. tudom hogy ez nem volt valami értelmes válasz, de azt akartam mondani vele, hogy próbáld meg mert aztán nem lesz belőle semmi pont mint az én esetemben. neked kell kezdeményezni mert: 1.te vagy a fiú.
2.neked tetszik ő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!