Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy aki nekem tetszik annál soha nincsen esélyem?
Figyelt kérdés
Akire felnézhetek, akibe megbízhatok, aki rabul ejt a tekintetével a kisugárzásával a kedvességével.2012. aug. 15. 11:20
3/11 A kérdező kommentje:
Még ha ronda is lennék sok ellenpélda van szép "rondával"..
2012. aug. 15. 11:25
4/11 A kérdező kommentje:
Külsőre jóképűnek, gyakran átlagosnak mondanak
2012. aug. 15. 11:25
5/11 anonim válasza:
mert tudat alatt leblokkolsz zavarba jössz és nem vagy természetes
7/11 anonim válasza:
Ez nemcsak a fiúknál probléma, hanem a lányoknál is. Akiknek nincs elég önbizalmuk, visszahúzódóak azok nehezebben találnak párt maguknak.
8/11 anonim válasza:
Először is, a kérdező férfi, vagy nő?
Egyébként talán tényleg ez lesz a gond, túl nagy elvárásaid vannak, tehát aki neked kellene, ahhoz kevés vagy.
9/11 A kérdező kommentje:
Abba tudok csak szerelmes lenni aki tetszik nekem fontos a szépség és itt nem a "plázacicákra" gondolok hanem szép arcú kisugárzásos vékony lányokra akik egyéniségek, de mégis kedvesek.
Tehát ha ehhez "kevés" vagyok akkor az elég elkeserítő..
Akkor innen látszik hogy az élet egy plátói hiábavaló szélkergetés..
2012. aug. 15. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!