Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz hogy nem tartanak sokáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy nem tartanak sokáig azok a kapcsolatok amelyekben lány kezdeményez?

Figyelt kérdés
Tényleg nem tartanok sokáig az ilyen kapcsolatok mert a fiúk úgy érzik nem ők hódították meg a lányt? Volt már veletek ilyen?

2013. jan. 15. 00:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

9: Nálatok jól alakult. Remélem sokáig boldogok lesztek. :)

"Én lányként akarok kezdeményezni mert az az érzésem hogy tetszem beki csak nem gondol arra hogy járnék is vele"

Ilyenkor jelezhetsz határozottabban! Tipikus. Nagyon sokszor találkoztam már ilyen helyzettel, sok lány panaszkodott erre. Látják, hogy tetszenek a fiúnak, nekik is nagyon tetszik a fiú, csak a srácnak nincs elég önbizalma, nem tudja elhinni magáról, hogy vele igenis járna az a lány.

Megjegyzem, az itt írogató srácok közül is soknak csak ennyi a baja, véleményem szerint.

2013. jan. 15. 00:25
 12/25 anonim ***** válasza:
Legyél tökös és te kezdeményezz. A lányok félénkek, nagyrészük nem mer kezdeményezni. De amitket leírtatok az igaz.
2013. jan. 15. 00:26
 13/25 anonim ***** válasza:
Nem félénkség, csak nem akarnak ők futni a fiú után... ha már összejöttek, nem félénkek, hidd el.
2013. jan. 15. 00:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Én kezdeményeztem lányként. Ki is dobtam. Nem volt túl sok beleszólás. :D
2013. jan. 15. 00:29
 15/25 anonim ***** válasza:
hát aki magányos az díjazza, aki falja a nőket az nem annyira repes az örömtől azért xd
2013. jan. 15. 00:52
 16/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ez baromság, 21. század, egyenjogúság, meg minden lósz.r, miért ne kezdeményezhetnél?

Én is hívtam randira srácot, tök szívesen eljött velem - végén nem én dobtam, és nem is azért mentünk szét, mert nem akartam tőle komolyat, egészen más jellegű okokból nem passzoltunk össze - szóval szerintem miért ne?

De úgy egyébként komolyan, legrosszabb esetben is mi lesz? Kezdeményezel nála, és onnantól kezdve, ha totál minden irányítást átteszel a kezébe, még mindig érezheti, hogy ő hódított meg téged, mivel az, hogy egyértelműen közölted vele, hogy tetszik és elmennél vele valahova, az nem egyenlő azzal, hogy szeretnél az asszonya lenni és őt szánod legalább három gyermeked apjának... Szóval a "tetszek a lánynak", meg a "meghódítottam a lányt" között szerintem azért kvára sok különbség van, de sebaj...

Én tutira nem fogok elszalasztani lehetőséget csak azért, mert én vagyok a lány, és látom, hogy bejövök a srácnak, csak max félénk és nem mer odajönni.

21L

2013. jan. 15. 01:39
 17/25 anonim ***** válasza:

Ezzel az erővel kérdezhetnénk azt is, hogy

"igaz, hogy nem tartanak sokáig azok a kapcsolatok

amelyekben a fiú kezdeményez?"

Teljesen mindegy ki kezdeményez, nem ezen múlik az, hogy mennyi ideig tart egy kapcsolat. Lehet, hogy két hét után te menekülnél a sráctól... ;)

Én azt vallom, hogy az amit soha nem teszel meg, azt örök életre bánni fogod, mert ott marad a kérdés, hogy "mi lett volna, ha?" és ez a kérdés, mindig tüske marad benned.

2013. jan. 15. 02:04
 18/25 A kérdező kommentje:
És h jelezzem neki hogy tetszik mert már beszéltünk facen és nagyon aranyos volt de ő nem írt rám bár tudom h nagyon elfoglalt de nagyon kedves volt velem mindig és láttam már h nézett.Szerintetek h csábítsam el?
2013. jan. 15. 07:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Egy kis kezdeti kezdeményezés tényleg nem gond, de ha eleinte folyton csak te keresed és ő nem tesz semmi erősfeszítést max annyit hogy kedvesen válaszol meg néz akkor szerintem két lehetőség van: vagy nagyon balf.sz és akkor hagyd a fenébe, vagy tetszel neki szívesen ágyba vinni de egyéb energiát nem akar fektetni a kapcsolatba.
2013. jan. 15. 08:27
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is hülyeség. Anno én kezdeményeztem, és még mindig együtt vagyunk, imádjuk egymást. (5,5 éve)
2013. jan. 15. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!