Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy nem tartanak sokáig azok a kapcsolatok amelyekben lány kezdeményez?
9: Nálatok jól alakult. Remélem sokáig boldogok lesztek. :)
"Én lányként akarok kezdeményezni mert az az érzésem hogy tetszem beki csak nem gondol arra hogy járnék is vele"
Ilyenkor jelezhetsz határozottabban! Tipikus. Nagyon sokszor találkoztam már ilyen helyzettel, sok lány panaszkodott erre. Látják, hogy tetszenek a fiúnak, nekik is nagyon tetszik a fiú, csak a srácnak nincs elég önbizalma, nem tudja elhinni magáról, hogy vele igenis járna az a lány.
Megjegyzem, az itt írogató srácok közül is soknak csak ennyi a baja, véleményem szerint.
Szerintem ez baromság, 21. század, egyenjogúság, meg minden lósz.r, miért ne kezdeményezhetnél?
Én is hívtam randira srácot, tök szívesen eljött velem - végén nem én dobtam, és nem is azért mentünk szét, mert nem akartam tőle komolyat, egészen más jellegű okokból nem passzoltunk össze - szóval szerintem miért ne?
De úgy egyébként komolyan, legrosszabb esetben is mi lesz? Kezdeményezel nála, és onnantól kezdve, ha totál minden irányítást átteszel a kezébe, még mindig érezheti, hogy ő hódított meg téged, mivel az, hogy egyértelműen közölted vele, hogy tetszik és elmennél vele valahova, az nem egyenlő azzal, hogy szeretnél az asszonya lenni és őt szánod legalább három gyermeked apjának... Szóval a "tetszek a lánynak", meg a "meghódítottam a lányt" között szerintem azért kvára sok különbség van, de sebaj...
Én tutira nem fogok elszalasztani lehetőséget csak azért, mert én vagyok a lány, és látom, hogy bejövök a srácnak, csak max félénk és nem mer odajönni.
21L
Ezzel az erővel kérdezhetnénk azt is, hogy
"igaz, hogy nem tartanak sokáig azok a kapcsolatok
amelyekben a fiú kezdeményez?"
Teljesen mindegy ki kezdeményez, nem ezen múlik az, hogy mennyi ideig tart egy kapcsolat. Lehet, hogy két hét után te menekülnél a sráctól... ;)
Én azt vallom, hogy az amit soha nem teszel meg, azt örök életre bánni fogod, mert ott marad a kérdés, hogy "mi lett volna, ha?" és ez a kérdés, mindig tüske marad benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!