Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy lány, akiért 3 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akiért 3 éve odáig vagyok, sajnos az elejét eltöketlenkedtem, így friendzoneba kerültem. Most megszakítottam vele minden kapcsolatot, mert újra akarom kezdeni. Szerintetek mit kéne másképp csinálnom? (Nem mondok le róla! )

Figyelt kérdés

2014. ápr. 5. 01:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogyan segítsünk, hogyan mondjuk meg, hogy másképpen csináld amikor azt se tudjuk, hogy eddig mit csináltál! Hogyan töketlenkedted el, miért? stb mesélj!
2014. ápr. 5. 01:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha még mindig a friendzoneban vagy, akkor nem csak az elejét töketlenkedted el.
2014. ápr. 5. 01:24
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocs a kérdés elég korlátozott. Nagyon jóban voltunk az elejétől rokonlelkek, de sajnos azt kell mondanom hogy semmi t nem tettem azért hogy komolyodjon a dolog, vártam a sült galambot. Sajnos mire ideáig jutottam már valószínűleg késő volt. Ettől függetlenül jóban maradtunk, habár 1 év után megtudta hogy szeretem.Persze elutasított, és onnantól már nehéz volt bármivel is próbálkozni...és ez az igazi baj.A baráti dolgokban bizalmas szinten is benne van, de mással nem tudom hogy próbálkozhatnék.
2014. ápr. 5. 01:27
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

értelem szerűen a fordítottját kell tenned,de mivel először újra a bizalmába kell férkőznöd,hozhatod a személyes találkozásig a tutyimutyi fa-szt és csak élőben hozod az új taktikát.

határozottság,kontroll megtartása,a shitek kezelése,negelés,érintések,csók és soha nem magyarázkodsz,mentegetőzöl semmiért sem.

2014. ápr. 5. 01:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Persze ha teljesen tudnám hogy hogyan töketlenkedtem el, akkor nem tettem volna.Erre csak később jöttem rá, mert végtelenszer végiggondoltam.Egy biztos: megoldást keresek, ebben segítsetek kérlek!
2014. ápr. 5. 01:37
 6/10 anonim ***** válasza:

egyesével guglizz rá a kifejezésekre amiket írtam pl shit teszt.

oldalakat nem linkelek,mert tiltanak.

2014. ápr. 5. 01:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban!
2014. ápr. 5. 08:28
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha azért vagy barátzónában mert nem jössz be neki valamiért, akkor fejre is állhatsz nem fog változni semmi.

De miből gondolod, hogy megszakitod vele a kapcsolatot aztán visszamész és majd a karjaidba omlik??

2014. ápr. 5. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha azért vagy barátzónában mert nem jössz be neki valamiért, akkor fejre is állhatsz nem fog változni semmi. "

Kivéve, ha pont azon változtatsz, ami miatt nem jössz be neki.

2014. ápr. 5. 12:37
 10/10 A kérdező kommentje:
A kinézetet tekintve van önbizalmam, sportolok, és (remélem nem nagyképű) igényesnek tartom magam.. persze ez is olyan hogy ha nem tetszik valaki akkor nem, de azt hiszem itt nem erről van szó. A kapcsolat megszakítás pedig csak egy "ötlet", pont azt várom ,hogy ezzel kapcsolatban segítsetek. Egyenlőre most mindenképp jobb még nekem így. A barátzónából kell kiút, ez a lényeg.
2014. ápr. 5. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!