Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves elmúltam és sajnos 105 kilóra felhízott lány vagyok?
Az összes fiú úgy viselkedik velem mintha gyűlölnének.
Volt h vkinél bepróbálkoztam és úgy lehurrogott h csak na, nyilvánosan h velem sosem feküdne le h egy undorító alak vagyok.
Szerintetek csak a súlyom játszik ebben szerepet?
Mindenképp fogynod kell, ha egyedül nem megy akkor keress hozzá társakat.
Merre laksz?
18l
"Csillagom.Én álltalában bunkó és paraszt válaszokkal izgatom itt a jó népet.Veled kivételt teszek.Ha duci vagy akkor is lehetsz vonzó és nőies,és a sex is jó lehet megfelelő képzelő erővel.Ha jól érzed magad a bőrödben akkor ne gyötörd magad és magasról tegyél a sztereotíp barmok véleményére.Na puszi..."
Ő csak azt hiszi, hogy jól érzi magát a bőrében. Én a 100at vertem alulról, és 175 magas voltam, amikor is rávett osztálytársam, hogy járjak el velük edzeni, meg egyek kevesebbet, és 20 kiló mínusszal sokkal jobban érzem magam, sőt magabiztosabb is vagyok, valamint jobban bírom a mozgást is, pedig előtte is sokat sétáltam.
Szerintem fogyj le. Ne a pasik miatt, hanem magad miatt!!!
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!