Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa a hozzáállásom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa a hozzáállásom a szerelemhez? Mit rontok el? Mit kellene másképp csinálnom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég furán állok hozzá a dolgokhoz. Nagyon hamar elkezdem vonzódni egy fiúhoz/férfihoz, amint megérzek benne egy pici vonzerőt is. Szeretek vágyni utána, néha rágondolni és várni, hogy találkozzunk, viccelődni vele, beszélgetni, kétértelmű megjegyzéseket tenni és ezt az egész folyamatot, amikor érzed, hogy tetszel a másiknak és neked is ő, de még nem mondjátok ki. Aztán amikor komolyabbra fordul a dolog, vagyis tegyük fel elhív randizni, meghív egy buliba, stb., behúzom a kéziféket. Elkedvetlenedem, egyből meglátom benne a hibát és az egész kényszer lesz. Már attól a szótól, hogy "randi" rosszul leszek és úgy érzem, elvárnak tőlem valamit, bizonyítanom kell, mintha aláírtam volna valamit, amit nem is akartam. Pedig laza vagyok, amikor pl koncerteken odajönnek hozzám és megkérdezik, táncolok-e velük, minden olyan egyszerű. Beszélgetünk, nevetünk, csocsózunk, iszunk egy sört... Nincs túlspilázva, mert nem "randi", nem ígértem semmit. A leghosszabb kapcsolatom se tartott tovább 1-2 hónapnál, mert azt éreztem, megfulladok, pedig a srácok rendesek voltak, de úgy éreztem, jobb lesz, ha lelépek. Hol van a hiba? Ennyire éretlen lennék (költői a kérdés, tudom a választ)? Mikor nő be a fejem lágya? Mit rontok el? Hogyan kéne ezekhez a helyzetekhez hozzáállnom? És mégis mitől, mitől lehet ez?!
2012. márc. 5. 16:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. márc. 5. 16:31
 2/15 A kérdező kommentje:
20
2012. márc. 5. 16:32
 3/15 anonim ***** válasza:
talán nem akarsz kötődni. az ilyenre mondják h frigid
2012. márc. 5. 16:34
 4/15 A kérdező kommentje:
de én nem vagyok az. pont ezért furcsa.
2012. márc. 5. 16:37
 5/15 anonim ***** válasza:
akkor még nem találkoztál olyannal, akivel hosszabb távra is el tudnád képzelni. amúgy régen nekem is hasonló volt, de utána jött vki, akivel megérte :)
2012. márc. 5. 16:40
 6/15 anonim ***** válasza:

azis lehet h csak megvan mindened és nincs kedved lekötni magad, én fiúként legalábbis így érzek.

énis jól elvok a csajokkal de nemnagyon lenne kedvem semmi komolyhoz :|

2012. márc. 5. 16:54
 7/15 A kérdező kommentje:

tényleg nem találkoztam még olyannal...

és tényleg "megvan mindenem", ami felületesen igaz is, mert dolgozom, van egy családom, akiket szeretek, meg néhány barátom, van célom, de néha azért elgondolkozom azon, h milyen jó is lehet, ha van egy "párja" az embernek, akihez oda lehet bújni. :) és te utol hány éves vagy?

2012. márc. 5. 19:44
 8/15 A kérdező kommentje:
-só
2012. márc. 5. 19:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Pedig fiúba szerintem könyebb ilyet találni, bár nem próbáltam még :D Csajok jobban örülnek ha folyamatosan rajtatarthatják a szemüket vkin :) Meghát ugye elég necces is így odaállítai vkihez h nem akarsz semmi komolyat csakhogy azért hébe-hóba mégis legyen vki :D

Am 22 vagyok :)

2012. márc. 5. 19:54
 10/15 A kérdező kommentje:

sose vágytam rá, h "rajtatarthassam a szemem valakin". :P

lehet fiúnak kellett volna születnem, a gondolkodásmódjuk sokkal jobban tetszik. :D de azért örülök, h nem vagyok az. :)

2012. márc. 5. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!