Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyáva vagyok a szerelemhez?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki nem néz ki annyira jól, mert kicsit husi, és az arca sem olyan szép. Sokat beszélgettünk az egyetemen az órákon, és az a helyzet, hogy megfogott. Nem tudom pontosan mi, talán, hogy olyan okos és empatikus. Belsőleg össze se tudom hasonlítani más lányokkal.

De én valahogy bajosnak találom felvállalni, tudom hogy ez szemét, béna és gyáva dolog, de van egy ilyen érzésem. Lehet, hogy csak nekem nincs önbizalmam járni egy nálam rosszabbul kinéző csajjal? Főleg a haveroktól félek, hogy mit szólnának, hiszen náluk állandóan ez a téma. Az is felmerült bennem, egyáltalán miért ők a legjobb barátaim...

Mit tanácsolsz? Hallgassak a szívemre és sz*rjam le, hogy a lány nem tökéletes, és ne álljam az útját a gyávaságom miatt egy lehetséges szerelemnek?

2011. nov. 12. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

1- Biztos, hogy nem vagy szerelmes (még). Ha jön az igazi akkor nem lesz kérdés, hogy vele vagy nélküle.

2- Nem a barátaidat dugod, és nem velük smárolsz. Ha az édesanyád gázul néz ki, akkor őt is titkolod? Ez hülyeség. Mindenki a maga boldogságának a kovácsa, ha téged ennyi eltántorít egy kapcsolattól, akkor maradj magányos. Jobb lesz így mindenkinek.

22/L

2011. nov. 12. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
hagyd békén szegény csajt!
2011. nov. 12. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy még nem fogott meg igazán (értsd: nem vagy szerelmes). Ha ellenkezőleg lenne, nem lenne kétséged.

Személy szerint azt javaslom, hogy tartsd vele továbbra is a kapcsolatot, mert nem tudod, mit hagynál ki. Viszont ha teljesen biztos vagy abban, hogy soha, semmi, de semmi nem lehet közöttetek, hagyjad, ne szórakozz vele. :)

2011. nov. 12. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tökéletes? Szerinted van olyan hogy tökéletes? Na és miért érdekel hogy a haverjaid mit szólnak? Sztem ez elég gyerekes, nem a haverjaid járnának vele hanem te.
2011. nov. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!