Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemhez feltételek kellenek?

Figyelt kérdés

Mert - teszem azt - ha nem vagy egy kellemes hangú,

bájos arcú, vonzó nő vagy férfi, akkor le

is húzhatod a rólót?!

Bármikor ehhez a "részhez" jutottam, mindig

akadályokba ütköztem.. mint pl. barátságnál

elfogadják a másikat olyannak amilyen, de

szerelemnél már kérdéses meg ehhez hasonlók...

tényleg olyan rohadt fontos ez? Az ember adja

fel a szerelmi életét, mert nem olyan tökély?

2012. febr. 25. 04:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak a rokonok szeretnek feltétel nélkül.
2012. febr. 25. 04:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi, ez kedves!

Aranyos vagy! ;)

2012. febr. 25. 04:14
 3/9 A kérdező kommentje:

Kék szemű vagy, ne haragudj, mert csak

azokkal beszélgetek, babám?! : D

2012. febr. 25. 04:15
 4/9 A kérdező kommentje:

Na, ez kb. így jön ki!

Nem valami jó érzés, igaz?!

2012. febr. 25. 04:17
 5/9 anonim ***** válasza:
De ez ettől még így van. A barátaid, családod elfogadnak olyannak amilyen vagy. Párválasztásnál nem így működik a dolog. Gondolod át a másik szemszögből is: te elfogadnál párodnak akárkit, csak mert ő azt akarja? Nem? Na ugye. :)
2012. febr. 25. 04:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem teljesen így van rengeteg " furcsa párt" látok akik mindketten elég átlag alatti szépségűek e vannak olyanok is akik lány nagyon szép a fiú meg egy trágya kinézetű. Szerintem pont az a jó a szerelemben hogy nem egy 2 méteres kék szemű izomállatba lehet beleesni vagy egy nagymellű pláza pic.sába. Lehet jobban néznek ki de a szerelem pont nem a külsőségekről szól.

Van egy csaj aki átlagnál kicsit szebben néz ki de olyan a belseje hogy hozzá nem nyúlnék.

2012. febr. 25. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kellenek feltételek, de kompromisszumokat kötni kell!
2012. febr. 25. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát nyilván vannak bizonyos tulajdonságok, jellemzők, ami alapján belénk szeretnek. Mindenki más és mást tart fontosnak, máshogy lát, máshogy gondolkodik rólunk, tehát szubjektív, hogy kiben mivel válthatjuk ki a szerelmet.

Ugyanakkor, a szerelem (és szeretet is) elfogadásról is szól, tehát, hogy az érzéseidért nem várod el, hogy a másik ilyen meg olyan legyen, elfogadod és szereted olyannak amilyen, de akkor is kell valami ami alapján kialakulnak az érzelmek, és ezt nem mi irányítjuk.

2012. febr. 25. 11:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem...!

1. A szépség relatív! (Mindenkinek más tetszik)

pl: a barátnőm azt mondja a trolin "Milyen helyes az a pasi, nézd!" én "Fúj ne már ez ocsmány...!" - gondolom érted..

2. Van, hogy azt gondolod, hogy ez a pasi/ csaj milyen ronda, vagy valami. Aztán egyszer beszélsz vele, és azt gondolod ez a csajszi milyen kedves. Aztán újra beszélni akarsz vele, végül összeakarsz vele jönni, és azt gondolod milyen szép! :)

Hát azt hiszem valahogy így van ez! :) Nálam legalábbis!

16/ L

2012. febr. 25. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!