Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemhez feltételek kellenek?
Mert - teszem azt - ha nem vagy egy kellemes hangú,
bájos arcú, vonzó nő vagy férfi, akkor le
is húzhatod a rólót?!
Bármikor ehhez a "részhez" jutottam, mindig
akadályokba ütköztem.. mint pl. barátságnál
elfogadják a másikat olyannak amilyen, de
szerelemnél már kérdéses meg ehhez hasonlók...
tényleg olyan rohadt fontos ez? Az ember adja
fel a szerelmi életét, mert nem olyan tökély?
Köszi, ez kedves!
Aranyos vagy! ;)
Kék szemű vagy, ne haragudj, mert csak
azokkal beszélgetek, babám?! : D
Na, ez kb. így jön ki!
Nem valami jó érzés, igaz?!
Szerintem nem teljesen így van rengeteg " furcsa párt" látok akik mindketten elég átlag alatti szépségűek e vannak olyanok is akik lány nagyon szép a fiú meg egy trágya kinézetű. Szerintem pont az a jó a szerelemben hogy nem egy 2 méteres kék szemű izomállatba lehet beleesni vagy egy nagymellű pláza pic.sába. Lehet jobban néznek ki de a szerelem pont nem a külsőségekről szól.
Van egy csaj aki átlagnál kicsit szebben néz ki de olyan a belseje hogy hozzá nem nyúlnék.
Hát nyilván vannak bizonyos tulajdonságok, jellemzők, ami alapján belénk szeretnek. Mindenki más és mást tart fontosnak, máshogy lát, máshogy gondolkodik rólunk, tehát szubjektív, hogy kiben mivel válthatjuk ki a szerelmet.
Ugyanakkor, a szerelem (és szeretet is) elfogadásról is szól, tehát, hogy az érzéseidért nem várod el, hogy a másik ilyen meg olyan legyen, elfogadod és szereted olyannak amilyen, de akkor is kell valami ami alapján kialakulnak az érzelmek, és ezt nem mi irányítjuk.
Szerintem...!
1. A szépség relatív! (Mindenkinek más tetszik)
pl: a barátnőm azt mondja a trolin "Milyen helyes az a pasi, nézd!" én "Fúj ne már ez ocsmány...!" - gondolom érted..
2. Van, hogy azt gondolod, hogy ez a pasi/ csaj milyen ronda, vagy valami. Aztán egyszer beszélsz vele, és azt gondolod ez a csajszi milyen kedves. Aztán újra beszélni akarsz vele, végül összeakarsz vele jönni, és azt gondolod milyen szép! :)
Hát azt hiszem valahogy így van ez! :) Nálam legalábbis!
16/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!