Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy duci vagyok nincs jogom a szerelemhez?
Igen duci vagyok...minap megkaptam hogy minek reménykedek hogy valaki belémszeret..meg hogy amíg így nézek ki nemfogok barátot találni..blablabla
éppen dolgozok a külsőmön..és év vége óta nem kevés a változás.
Szép arcomvan,jófej vagyok,bárkivel elhülyéskedek,ápolt vagyok,ápolt vagyok,nőies,napi fél órát töltök a tükör elött hogy aznap széplehessek és úgygondolom hogy megéri mert télleg fél óra alatt mintha kicseréltek volna..de ez csak mellékes,stílusosan öltözködöm...
Csak azért mert nem vagyok vékony még nem lehetne barátom?vagy már jogom sincs a szerelemhez?
fiúk..ha egy lány nem vékony akkor már szép se lehet?
télleg nem vagyok csúnya..csak annyi hibám van hogy nem vagyok vékony :(
13/l
ui:bocsi a hibákért de későis van meg már sajnos tljesen hozzászoktam az msn nyelvhez :S
Nagyon nagy buta vagy ha ilyen beszólásokra odafigyelsz. Nem lehet mindenki nádszál karcsú. Én sem vagyok az és mégis van párom. Alacsony is vagyok és 61kg. Igen van rajtam felesleg. A magasságomhoz képest ez sok. 158cm. Nekem kb az ideális súly ha jól tudom a 53kg. De nem érdekel, hogy nem vagyok azon a súlyon. Így érzem jól magam és így is szeret a barátom. Van egy barátnőm ő 90 és csak 165cm magas. Neki is van barátja már 3éve.
Ne foglalkozz ilyen kijelentésekkel. Meg még úgyis fejlődsz. Mivel még csak 13 éves vagy. Sokat változol az idő folyamán. Nekem már nehezebben megy mivel közelítek a 30hoz.
Aki azt mondta neked, hogy minek reménykedsz, az egy lelketlen tuskó volt.
Persze, hogy neked is lesz szerelmed, főleg ha ennyire szeretnéd, hogy legyen. Ha fogyni szeretnél azt óvatosan csináld, ne éheztesd magad meg ilyenek mert azzal csak ártasz a szervezetednek. De még csak 13 éves vagy, az alakod sokat változhat még, még magasabb is lehetsz, egy ember átlagosan 23-24 éves koráig nő.
Az a lényeg, hogy ha a személyiséged nyitott, ahogy írtad is, akkor hidd el könnyű lesz pasiznod. Főleg majd ha elkerülsz középiskolába (gondolom még ált.isk.-be jársz ha 13 vagy).
De ha nem is fogynál le, az sem baj mert vannak olyan pasik akiknek a duci csajok tetszenek. Én is inkább duci lányt választanék mint egy csontkollekciót.
Valamit kicsit félreértettél: JOGA senkinek sincs a szerelemhez. Ha lenne, akkor hivatalosan követelhetnéd, hogy valaki elégítse ki a szerelemhez való jogodat... így gondoltad?
A szerelem vagy jön, vagy nem. De nyugodt lehetsz: ha a megfelelő fiúval találkozol - jönni fog. Anyukádnak is jött, pedig gondolom, ő se sovány. Csak tegyél te is érte: sportolj, és akkor rendbejön az alakod. 13 évesen ez nagyon-nagyon sokat számít. Ne fogyókúrázz, mert az problémát okozhat a fejlődésedben - de mindenképpen sportoljál. Meglesz az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!