Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa a hozzáállásom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa a hozzáállásom a szerelemhez? Mit rontok el? Mit kellene másképp csinálnom?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég furán állok hozzá a dolgokhoz. Nagyon hamar elkezdem vonzódni egy fiúhoz/férfihoz, amint megérzek benne egy pici vonzerőt is. Szeretek vágyni utána, néha rágondolni és várni, hogy találkozzunk, viccelődni vele, beszélgetni, kétértelmű megjegyzéseket tenni és ezt az egész folyamatot, amikor érzed, hogy tetszel a másiknak és neked is ő, de még nem mondjátok ki. Aztán amikor komolyabbra fordul a dolog, vagyis tegyük fel elhív randizni, meghív egy buliba, stb., behúzom a kéziféket. Elkedvetlenedem, egyből meglátom benne a hibát és az egész kényszer lesz. Már attól a szótól, hogy "randi" rosszul leszek és úgy érzem, elvárnak tőlem valamit, bizonyítanom kell, mintha aláírtam volna valamit, amit nem is akartam. Pedig laza vagyok, amikor pl koncerteken odajönnek hozzám és megkérdezik, táncolok-e velük, minden olyan egyszerű. Beszélgetünk, nevetünk, csocsózunk, iszunk egy sört... Nincs túlspilázva, mert nem "randi", nem ígértem semmit. A leghosszabb kapcsolatom se tartott tovább 1-2 hónapnál, mert azt éreztem, megfulladok, pedig a srácok rendesek voltak, de úgy éreztem, jobb lesz, ha lelépek. Hol van a hiba? Ennyire éretlen lennék (költői a kérdés, tudom a választ)? Mikor nő be a fejem lágya? Mit rontok el? Hogyan kéne ezekhez a helyzetekhez hozzáállnom? És mégis mitől, mitől lehet ez?!
2012. márc. 5. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Dehogy is, már nem kell annak születni h az lehess :D

De sztem is jobb ez így ;)

De lehet jobb ha nemnagyon írok már mert nehogy azt hidd h én is ragaszkodni akarok :DD

2012. márc. 5. 20:09
 12/15 A kérdező kommentje:
helyes helyes, már kezdtem parázni :D
2012. márc. 5. 20:17
 13/15 anonim ***** válasza:
hol laksz?? talán nagyobb városban könnyebb ismerkedni, meg több típusú fiúból lehet válogatni
2012. márc. 5. 22:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagy ezzel egyedül. Én is úgyanígy érzeg/gondolkodok :S Jelenleg is van egy srác, ha nincs velem akkor állandóan rá gondolok, jó lenne ha itt lenne, ha meg itt van a pokolba kívánom, nincs kedvem hozzá :S
2012. márc. 11. 18:10
 15/15 A kérdező kommentje:

háát, pedig nagyvárosban lakom... szóval még a fiúkat se hibáztathatom.

na jóó, azért én nem a pokolba kívánom :)

2012. márc. 12. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!