Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kéne másképp csinálnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne másképp csinálnom?

Figyelt kérdés

Több, mint 2 éve szingli vagyok és bár az első évben nem volt igényem kapcsolatra, mostmár egyre inkább hiányzik. Nem vagyok 10 pontos külsőre, de elég értelmes vagyok, jó a természetem és általában ha új társaságba kerülök szokott lenni egy érdeklődőm. Nagyon válogatós vagyok sajnos, kb. 3 srác érdekelt volna azóta komolyabban, de én őket legalábbis olyan szinten nem.

Mivel lehet növelni az esélyeimet, hogy megtaláljon azt, akivel kölcsönös lenne?

Lejjebb adni nem fogom, tudom mit keresek és mi a fontos számomra.

24N

2019. dec. 26. 23:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
82%

"Nagyon válogatós vagyok sajnos, kb. 3 srác érdekelt volna azóta komolyabban, de én őket legalábbis olyan szinten nem.

Mivel lehet növelni az esélyeimet, hogy megtaláljon azt, akivel kölcsönös lenne?

Lejjebb adni nem fogom, tudom mit keresek és mi a fontos számomra."

Milliomos akarok lenni, de dolgozni nem fogok elmenni. A bankrablás meg szintemen aluli. Van tanácsod, hogy mit csináljak?

Te magad is leírod, hogy nem vagy annyira top, de nagyon válogatós. Így mit gondolsz, mit kéne máshogy csinálnod? Ez pont olyan, mint amikor pár pasi nem néz ki jól, de leírja, hogy nekik palvinbarbi szintű csaj kell.

2019. dec. 26. 23:41
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Várhatsz életed végéig a csodálatos gazdag adoniszra, de abban biztos lehetsz, hogy ő nem csak téged fog akarni, hanem a nálad sokkal jobb nőket. :) Sok sikert a további válogatáshoz, aztán tökéletes legyen külsőre. :D
2019. dec. 26. 23:46
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Jobb frizura, jobb öltözék, jobb smink, jobb alak, jobb személyiség. Ezeket próbáld ki!
2019. dec. 26. 23:48
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
A lélek. Ha nincs lelked, mert felülírja az agyad, akkor qrhatod.
2019. dec. 26. 23:55
 5/17 A kérdező kommentje:

Hol írtam ilyet, hogy tökéletes külső az elsődleges szempont? :D

Válogatósnak lenni csak külsőben lehet?

Annyit írtam, nem vagyok 10 pontos külsőre, de én sem várom el, hogy a pasi az legyen... Most nem akarom pontozni magam, de amúgy egy átlagos szintet bőven megütök.

2019. dec. 27. 00:09
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
#5: Kérjük, meséld el akkor, hogy mik azok a nagy elvárásaid...
2019. dec. 27. 00:11
 7/17 A kérdező kommentje:
Intelligencia, legyen felnőtt, legyen rendben fejben és magával. Így már sokat írtam sajnos.
2019. dec. 27. 00:23
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknek a közhelyes, alapvető elvárásoknak rengeteg férfi megfelel és majdnem minden nő ilyeneket hangoztat. Valahogy mégsem ezektől függ a dolog...
2019. dec. 27. 00:29
 9/17 A kérdező kommentje:

Annak közhely, aki nem tudja mit jelent. Számomra nagyon kevés férfi felel meg ennek, bár nagyon kevés nő is.

Am értem, hogy arra akarsz kilyukadni, hogy kell a kémia, ami tény. Bele akarok szeretni a hangjába, a mozdulataiba és a tekintetébe is. Ez vagy megvan vagy nincs. Bár szerintem általában itt is leképeződik az, hogy milyen a személyisége, azt hordozza a kisugárzása is.

2019. dec. 27. 00:39
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Ezek tényleg közhelyek. Jesszusom. Pipáld a listán! És akkor mit csinálsz, ha megkedveled a személyiségét, lelkivilágát, de elsőre nagyon nem az eseted? Kuka és jöhet a következő? Lányok, elkepesztoen àlomvilágban éltek.
2019. dec. 27. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!