Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki felszívódik, ha leírom, hogy középiskolai tanár és egyetemi tanársegéd vagyok és javában benne vagyok a PHD-ben?

Figyelt kérdés
Rendre írnak itt nők, ha kiteszek egy kérdést, vagy kommentelek. Kérdik, ki vagy, miért írtad ezt meg azt? Mondom az igazat. 10 ből 9 vissza sem ír, addig lelkesen írogattak 3-4 szer is, csak úgy, maguktól. Mintha megijednének valamitől. Sajnos minden 2. nak borzalmas a helyesírása, de szívesen válaszolnék mindenkinek, nem tényező ez. Úgy azonban nehéz, ha eltűnnek, ha ezt leírom. 34 F. Biológus. Nem, nem ismerkedek.
2019. dec. 25. 23:52
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

30.vagyok.

Olvass a fenntarto kommunikaciorol

2019. dec. 26. 09:13
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a baj, hogy tanár vagy és benne vagy a phd-ben, én is tanár vagyok, abszolút értékelném. A baj azzal van, hogy okoskodsz és ki akarsz tűnni. Íme:

"Ha csak leírok valamit, pl random az ég kék, mert a Rayleigh-szórás miatt a kék szín (hullámhossz)esik a szemükbe és 34 F vagyok, biológus, középiskolai tanár és egyetemi tanársegéd. Ennyi. Lehet sokaknak ez rémisztő, netán borzalmas"

Ha te az első néhány levélben a Rayleigh-szórásról értekeznél, én is koptatnálak rövid úton. Pedig nem vagyok buta nő, de senkit nem szoktam mitológiával letámadni, nem állok lesben egy jó kis Nietzsche idézettel, hogy bunkósbotként lecsapjam vele a témát és nem kezdek el egyik általam beszélt idegen nyelven sem írogatni. Mert ennek nincs ott a helye és ideje. Nem tudsz beszélgetni, szakbarbár vagy stb. Ezek az okok. Mert amúgy én szívesen beszélgetek tanárokkal. De te már a kérdés alapján sem tűnsz érett személyiségnek a korod ellenére sem. Ja, és feleslegesen én sem beszélgetek hosszan, csak ha ismerkedni akarok. Ugyanis rengeteg ismerősöm, beszélgető partnerem van élőben, nem szorulok rá netes csevegésekre, pláne nem a Rayleigh-szórásról.

Nőj fel hogy utolérd az életkorod és a tudományos fokozatodat. És legyen célod a beszélgetéssel, mert a céltalanság céltalanságot szül.

2019. dec. 26. 12:38
 33/41 anonim ***** válasza:
82%

#22-es válaszoló gyönyörűen kifejtette, osztom a véleményét!

Szerintem ne itt próbálj ismerkedni...:)

Járj kiállításokra, beülős helyekbe, múzeumokba... Szóval olyan helyekre, ahol nagyobb az esély arra, hogy hasonló beállítottságú emberrel ismerkedhetsz meg, illetve az is nagyon fontos, hogy olyan környezetben légy, ahol feloldott vagy.

De ez a portál...Ide java részt kötekedni és kérdésekre válaszolni járnak fel az emberek, amikor nagyon unatkoznak, nem pedig csevegési szándékkal; többek közt ez a tény is rájátszhat arra, hogy egy idő után nem is válaszolnak.

Üdv

2019. dec. 26. 16:54
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

A #33-as vagyok. Vissza olvastam, sajnos az eredeti #22-es válasz, amire hivatkoztam, valami folytán törlődött.

Nos, akkor leírom én is tömören:

1. Túl szigorúan fogalmazol. Egy átlagos ember, nem próbál meg tudományosan és egy szakdolgozathoz hűen fogalmazni egy netes csevej során, ergo próbálj meg lazább lenni.

Ami még ide tartozik az a tartalom: nem kell első körben tudományos témákról beszélgetni, mert aki nem ért hozzá, akkor az egyből unalmasnak és fellengzősnek fog ítélni. Ne légy szakbarbár! (Ezt a hibát én is elkövettem jó párszor.)

2. Válaszd el a magán és tudományos életedet, légy színesebb és lazább! Nem kell ennyire szigorúnak lenned sem másokhoz, sem önmagadhoz!

3. Rossz helyen próbálsz ismerkedni szerintem. Facebookon vannak tudományos csoportok is, ahol beszélgetést lehet kezdeményezni. Én is sok bel és- külföldi ismerőse tettem így szert, ráadásul a saját érdeklődési körömben. Hasznos!

4. Döntsd el, hogy most egy átlagos szimpla emberrel szeretnél ismerkedni, vagy olyannal, aki hasonló területen foglalkozik, mert nagyon nem mindegy, hogy hol ismerkedsz. Itt például kicsi az esély arra, hogy megismerj egy hasonló súlycsoportú nőt, mint te.

2019. dec. 26. 17:06
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

22-es: Na ne viccelj már... Mi az, hogy mit csinált?

Több személyt is ismerek, akik területük kiemelkedő szakemberei és mindannyian a 30-as éveik közepén fejezték be a doktori képzést.

Nehogy már éveket számolgassunk, mikor kell(?) befejezni egy felsőoktatási képzést, ez nevetséges. :)

Ahogy mások is írták számos tényező befolyásolja, nincs olyan, hogy valamit ekkor is ekkor kell. Minden képzés, illetve az az által megszerzett tudás érték, és ezt semmilyen külső tényező nem befolyásolja.:)

2019. dec. 27. 01:49
 36/41 anonim ***** válasza:
75%

#35 ez nem mindig igaz.

Kezdjük ott hogy a kérdésre válaszolok, ami így hangzik: " Miért van az, hogy mindenki felszívódik, ha leírom, hogy középiskolai tanár és egyetemi tanársegéd vagyok és javában benne vagyok a PHD-ben?"

Ismerek embereket akik pénzes családból vannak, és azért mennek több és több képzésre hogy ott lébecoljanak, mert a szüleik amúgy is fizetik mindenüket, viszont addig sem kell dolgozni. Kérdező is lehet hogy ilyen. Ha viszont azért kellett halasztania mert dolgozott, az becsülendő, de akkor EZT TEGYE HOZZÁ BEMUTATKOZÁSKOR, RÖVIDEN.

Pl. "Elvégeztem az alapképzést, utána dolgoztam 2 évet, utána elvégeztem a mesterképzést, ismét dolgoztam 2 évet, és csak utána mentem doktorira."

Ha ez nincs, nem tudhatjuk hogy egy léhűtő-e vagy pedig csak anyagi gondjai voltak!

Kétlem hogy egy nő feltudna nézni egy férfira aki 36 éves koráig egy fillért sem keres.

Remélem így már érthető amit mondok.

2019. dec. 27. 07:32
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem továbbra is csak annyi a baj hogy okoskodik feleslegesen.
2019. dec. 27. 09:50
 38/41 anonim ***** válasza:
Szerintem az is gáz, hogy te itt akarsz nőket felszedni (hiába tagadod, ha nem így lenne, nem hangsúlyoznád, hogy a NŐK tűnnek el). Ez az oldal nem társkereső. Meg egyébként nem is csevegőhely, ide azért jár a többség, hogy kérdezzen-válaszoljon vagy csak tudakozódjon. Nekem sincs pl kedvem itt senkivel privátozgatni, mert vagy meghal magától a beszélgetés vagy úgyis a “van pasid”” kérdésnél lyukadunk ki. Ez nekem irritáló, fárasztó plusz alapból sem érdekel a netes ismerkedés, van körülöttem elég ember a való életben is.
2019. dec. 27. 14:46
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fene az a Rayleigh-szórás?

Én is beszélgethetnék ismerkedés közben teszem azt pl a hosszirányú és a keresztirányú feszültségesésről a távvezetékeknél, de szerintem senkit sem érdekelne egyrészt, másrészt ijesztő lenne, harmadrészt pedig fölényeskedő, hogy "na én ezt is tudom".

Meg nyilván azzal sem kezdek egy beszélgetést egy vadidegennel, hogy naaa vettem egy oszcilloszkópot, ami tud Lissajouse-ábrát rajzolni és 100MHz-es mintát vételezni... Jee.

Szerintem itt lehet veled a probléma.

Üdv, egy villamosmérnök-hallgató

F

2019. dec. 27. 21:25
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az utolsó véleményét.

Ha a csaj szakács, és arról beszél neked, hogy a bejglit nem szabad 45 fokon sütni, csak max 40 fokon, mert megreped, akkor erre te mit írnál?

Fordítva kell gondolkozni, és ismerkedésnél nem a szakmánk rejtelmeivel terheljük a másikat....

2020. jan. 2. 15:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!