Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki felszívódik, ha leírom, hogy középiskolai tanár és egyetemi tanársegéd vagyok és javában benne vagyok a PHD-ben?

Figyelt kérdés
Rendre írnak itt nők, ha kiteszek egy kérdést, vagy kommentelek. Kérdik, ki vagy, miért írtad ezt meg azt? Mondom az igazat. 10 ből 9 vissza sem ír, addig lelkesen írogattak 3-4 szer is, csak úgy, maguktól. Mintha megijednének valamitől. Sajnos minden 2. nak borzalmas a helyesírása, de szívesen válaszolnék mindenkinek, nem tényező ez. Úgy azonban nehéz, ha eltűnnek, ha ezt leírom. 34 F. Biológus. Nem, nem ismerkedek.
2019. dec. 25. 23:52
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nálunk a gimiben, minden tanár családos. Én 2 évig még nőkkel nem foglalkozok, amíg nem abszolválom a PHD-met.
2019. dec. 26. 00:15
 12/41 A kérdező kommentje:
Achilleusz: semmi lényegeset, csak fura, hogy már a sokadik nekem író tűnik el, ha válaszok arra, hogy ki vagy ,,mi" vagyok.
2019. dec. 26. 00:16
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

"Én 2 évig még nőkkel nem foglalkozok, amíg nem abszolválom a PHD-met."

Ha csupán a beszélgetés hiányzik, nem értem, hogy miért kifejezetten a nők eltűnését nehezményezed.

2019. dec. 26. 00:17
 14/41 A kérdező kommentje:
Utolsó: ők írtak rám párszor itt üzenetben valamelyik válaszomra reagálva. Esetleg troll férfiak, azt nem tudhatom.
2019. dec. 26. 00:21
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Ők írtak rád, és akkor mi van? Még mindig nem értem, miért akkora baj neked, hogy ilyenek eltűnnek. Ennyire sebezhető az önértékelésed? Sosem látott vadidegenek által? :-O
2019. dec. 26. 00:23
 16/41 A kérdező kommentje:
Nem, csak nem értem mi az oka. Gondoltam adtok tippeket, ha van ötlet, ehelyett kérdéseket kapok.
2019. dec. 26. 00:28
 17/41 anonim ***** válasza:
37%
AHogy mar elottem megirtak: azt feltetelezik, hogy csoro vagy. Tudtomma azert a biologus PHD nem a legjobban fizetett tema itthon, de javits ki ha tevedek (havi netto jovedelem johet priviben).
2019. dec. 26. 00:33
 18/41 A kérdező kommentje:
Ne vagyok csóró, csak nem értem mit feltételez ez, vagy mi köze van ahhoz, ha nincs sok pénzed, hogy egy nő nem ír vissza? Azért nagy baj lenne, ha mindenki csak két lábon járó pénztárcát látná a férfiban, s ha nem azt kapja, hogy politikus vagy hasonlót, akkor lelécelnek mind. Ha igen, akkor bajok vannak fejben szerintem.
2019. dec. 26. 00:36
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Rayleigh-szórásról kezdesz el nekik papolni, nyilván eltűnnek. Vagy unalmasnak tartják, és nem tudnak erre mit válaszolni, vagy megijednek hogy túl okos vagy hozzájuk.
2019. dec. 26. 00:39
 20/41 anonim ***** válasza:
87%

Azt gondolnám itt valami más van a hattérben.

Ha "unatkozol", írhatsz és az alapján talán konkrét véleményt is tudok mondani.

Egyébként is érdekel a Phd, tanársegéd pozíció/előmenetel folyamata, de nincs nagyon senki, aki mesélne róla, szóval szívesen olvasok "élménybeszámolót".

A helyesírásom viszont nekem is rossz, csak figyelmeztető jellegel közlöm. :)

22/l

2019. dec. 26. 00:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!