Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mindenki felszívódik, ha leírom, hogy
középiskolai tanár és egyetemi tanársegéd vagyok és
javában benne vagyok a PHD-ben?
Figyelt kérdés
Rendre írnak itt nők, ha kiteszek egy kérdést, vagy kommentelek. Kérdik, ki vagy, miért írtad ezt meg azt? Mondom az igazat. 10 ből 9 vissza sem ír, addig lelkesen írogattak 3-4 szer is, csak úgy, maguktól. Mintha megijednének valamitől. Sajnos minden 2. nak borzalmas a helyesírása, de szívesen válaszolnék mindenkinek, nem tényező ez. Úgy azonban nehéz, ha eltűnnek, ha ezt leírom. 34 F. Biológus. Nem, nem ismerkedek.
Szerintem elég annyit mesélned magadról első nekifutásra, hogy tanár vagy. Nem kell a Phd-t és hasonlókat megemlíteni, mert sarkítva fogalmazva a legtöbb kisebb intelligenciával rendelkező ember azt hiszi, hogy a Phd azt jelenti, hogy ülsz a kandalló előtt a hálóköntösödben, kitartott kisujjal szürcsölöd a teát és közben görög klasszikusokat olvasol. Ettől vagy megijednek vagy a potenciális pénzes pasit látják benned. Rólad is hasonló dolgokat feltételeznek, például, hogy biológusként csak max. a poloskák párzási szokásairól lehet beszélgetni veled, főleg, ha "lerohanod" őket a tudásoddal. Azt tanácsolom, hogy óvatosan adagold a dolgokat, próbáld kideríteni, hogy hozzád való-e a lány, mielőtt kiterítenéd a kartyáidat, ez ugye szinte azonnal kiderül. Az unintelligens emberek félnek az okosabbaktól, irigyek rajuk, mert általuk látják a saját maguk kicsiségét, bár ezt önmaguknak sem vallják be.
2019. dec. 26. 02:24
22/41 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de ami fura benned (és probléma lehet) hogy 36 éves korodra fogod befejezni a Phd-t.
Namost az Msc-t rossz esetben 25 éves korra befejezik az emberek, utána Phd MAX. 7 év (de inkább 4), tehát legkésőbb 32 éves korra végezned kellett volna.
Az életednek ezt a részét kéne kicsit kifejtened nekik, mit csináltál ezekben az években amik "hiányoznak".
2019. dec. 26. 05:11
23/41 anonim válasza:
Ne aggódj, azok nem nők voltak. 😄😄
2019. dec. 26. 06:00
24/41 anonim válasza:
Szerintem ez egy fake kérdés. ;)
2019. dec. 26. 06:14
25/41 anonim válasza:
Nem mindenkinek szabályos az életútja, sokan jóval később jutnak el egyetemre mint az átlag.
2019. dec. 26. 07:34
26/41 anonim válasza:
De jó, hogy te kapsz ilyen támogatásokat, anyámnak sokszor magának kell megvennie a tanításhoz szükséges felszereléseit fejlesztő pedagógusként, egy fillérrel nem száll be az iskola vagy a kedves állam, állami általános iskolában...
Amúgy meg lehet, hogy azok a nők sem akarnak ismerkedni, lehet, hogy nem is nők.
2019. dec. 26. 07:54
27/41 anonim válasza:
Mi az, hogy ekkor és akkor kellett volna a tanulmányokat befejezni? Mindenki úgy ütemezi, ahogy van rá ideje és lehetősége.
2019. dec. 26. 08:02
28/41 anonim válasza:
Vannak olyan emberek, akiknek olyan a stílusuk, a szóhasználatuk, hogy úgy érzem, le akarnak dominálni a tudásukkal és bár magamat sem tartom ostobának, vagy bármivel kevesebbnek, ezzel zavarba ejt. Esetleg elriaszt. Másik, ami elvenné a kedvem, hogy beszélgetni akarsz, de ismerkedni nem. Lehet, hogy emiatt lépnek ki. Így időpazarlásnak találják az írogatást.
2019. dec. 26. 08:08
29/41 anonim válasza:
Szoktal a masik felöl èrdeklödni?
Elkepzelem a szitut. Rádirnak - kerdeznek vmit-megvalaszolod-leirod hogy tanàr vagy - tema kifujt. Mégis mit lehet irni ezutan?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!