Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy mindenki felszívódik, ha leírom, hogy középiskolai tanár és egyetemi tanársegéd vagyok és javában benne vagyok a PHD-ben?

Figyelt kérdés
Rendre írnak itt nők, ha kiteszek egy kérdést, vagy kommentelek. Kérdik, ki vagy, miért írtad ezt meg azt? Mondom az igazat. 10 ből 9 vissza sem ír, addig lelkesen írogattak 3-4 szer is, csak úgy, maguktól. Mintha megijednének valamitől. Sajnos minden 2. nak borzalmas a helyesírása, de szívesen válaszolnék mindenkinek, nem tényező ez. Úgy azonban nehéz, ha eltűnnek, ha ezt leírom. 34 F. Biológus. Nem, nem ismerkedek.
2019. dec. 25. 23:52
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem elég annyit mesélned magadról első nekifutásra, hogy tanár vagy. Nem kell a Phd-t és hasonlókat megemlíteni, mert sarkítva fogalmazva a legtöbb kisebb intelligenciával rendelkező ember azt hiszi, hogy a Phd azt jelenti, hogy ülsz a kandalló előtt a hálóköntösödben, kitartott kisujjal szürcsölöd a teát és közben görög klasszikusokat olvasol. Ettől vagy megijednek vagy a potenciális pénzes pasit látják benned. Rólad is hasonló dolgokat feltételeznek, például, hogy biológusként csak max. a poloskák párzási szokásairól lehet beszélgetni veled, főleg, ha "lerohanod" őket a tudásoddal. Azt tanácsolom, hogy óvatosan adagold a dolgokat, próbáld kideríteni, hogy hozzád való-e a lány, mielőtt kiterítenéd a kartyáidat, ez ugye szinte azonnal kiderül. Az unintelligens emberek félnek az okosabbaktól, irigyek rajuk, mert általuk látják a saját maguk kicsiségét, bár ezt önmaguknak sem vallják be.
2019. dec. 26. 02:24
 22/41 anonim ***** válasza:
28%

Nem vagyok nő, de ami fura benned (és probléma lehet) hogy 36 éves korodra fogod befejezni a Phd-t.

Namost az Msc-t rossz esetben 25 éves korra befejezik az emberek, utána Phd MAX. 7 év (de inkább 4), tehát legkésőbb 32 éves korra végezned kellett volna.

Az életednek ezt a részét kéne kicsit kifejtened nekik, mit csináltál ezekben az években amik "hiányoznak".

2019. dec. 26. 05:11
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, azok nem nők voltak. 😄😄
2019. dec. 26. 06:00
 24/41 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez egy fake kérdés. ;)
2019. dec. 26. 06:14
 25/41 anonim ***** válasza:
82%

Nem mindenkinek szabályos az életútja, sokan jóval később jutnak el egyetemre mint az átlag.

2019. dec. 26. 07:34
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

De jó, hogy te kapsz ilyen támogatásokat, anyámnak sokszor magának kell megvennie a tanításhoz szükséges felszereléseit fejlesztő pedagógusként, egy fillérrel nem száll be az iskola vagy a kedves állam, állami általános iskolában...

Amúgy meg lehet, hogy azok a nők sem akarnak ismerkedni, lehet, hogy nem is nők.

2019. dec. 26. 07:54
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy ekkor és akkor kellett volna a tanulmányokat befejezni? Mindenki úgy ütemezi, ahogy van rá ideje és lehetősége.
2019. dec. 26. 08:02
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan emberek, akiknek olyan a stílusuk, a szóhasználatuk, hogy úgy érzem, le akarnak dominálni a tudásukkal és bár magamat sem tartom ostobának, vagy bármivel kevesebbnek, ezzel zavarba ejt. Esetleg elriaszt. Másik, ami elvenné a kedvem, hogy beszélgetni akarsz, de ismerkedni nem. Lehet, hogy emiatt lépnek ki. Így időpazarlásnak találják az írogatást.
2019. dec. 26. 08:08
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Szoktal a masik felöl èrdeklödni?

Elkepzelem a szitut. Rádirnak - kerdeznek vmit-megvalaszolod-leirod hogy tanàr vagy - tema kifujt. Mégis mit lehet irni ezutan?

Pelda:

Szerinted holnap esni fog?

Nem.

Szia es honnan tudod?

Idöjos vagyok.

Erre jönne a ja, aha es pont.

2019. dec. 26. 09:05
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Túl okoskodó lehetsz,azért tűnnek el.
2019. dec. 26. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!