Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik nekem az egyik tanárse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem az egyik tanársegéd. Hogyan jöhetnék össze vele? 22L

Figyelt kérdés

6 év van közöttünk, úgy tudom, hogy nincs barátnője. Hallottam olyasmit róla, hogy ezelőtt két éve az egyik volt diákjára (akit 8. osztályban tanitott) a lány érettségije előtt pár hónappal ráirt a facebookon, hogy szivesen segitene neki matematikából. A lány visszautasitotta.

Most van az első éve, hogy az egyetemen tanit.

Egyik óra előtt ültem a padban, felemeltem a fejem, s akkor vettem észre, hogy engem bámult, majd ahogy ránéztem, elforditotta a fejét.

Volt egyszer, hogy adott nekem "pluszmunkát", és szembeállt velem, mosolyogva magyarázta, hogy hogy kell megcsináljam.

Egy másik alkalomkor két barátnőmmel mentem ki a teremből a folyosóra, hátranéztem, utánunk indult, de aztán visszament.

Lehet, hogy csak én értem félre ezeket a "jelzéseket".

2018. dec. 21. 09:52
 1/5 anonim ***** válasza:
9%

Egyetemen vagy, gondolom állami pénzen, úgyhogy tanulj, a tanárokat meg hagyd, hogy a dolgukat végezzék!

Ha majd végeztél, lehet vele "kavargatni", addig meg ott az a másik párszáz srác, aki ugyanúgy szabad.

2018. dec. 21. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nincs barátnője, akkor könnyen. De attól is függ, hogy melyik tanszéken dolgozik.
2018. dec. 21. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Küldj felé apró jeleket, hátha kisül belőle valami jó dolog.
2019. jan. 1. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha 26 evesen nyolcadikos lanyokat zaklatott, akkor sehogy. Te is gyerek vagy még a leirasod alapjan....
2019. jan. 9. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem zaklatott nzolcadikos lányokat. A lány akkor már 18 volt
2019. jan. 10. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!