Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem az egyik tanársegéd. Hogyan jöhetnék össze vele? 22L
6 év van közöttünk, úgy tudom, hogy nincs barátnője. Hallottam olyasmit róla, hogy ezelőtt két éve az egyik volt diákjára (akit 8. osztályban tanitott) a lány érettségije előtt pár hónappal ráirt a facebookon, hogy szivesen segitene neki matematikából. A lány visszautasitotta.
Most van az első éve, hogy az egyetemen tanit.
Egyik óra előtt ültem a padban, felemeltem a fejem, s akkor vettem észre, hogy engem bámult, majd ahogy ránéztem, elforditotta a fejét.
Volt egyszer, hogy adott nekem "pluszmunkát", és szembeállt velem, mosolyogva magyarázta, hogy hogy kell megcsináljam.
Egy másik alkalomkor két barátnőmmel mentem ki a teremből a folyosóra, hátranéztem, utánunk indult, de aztán visszament.
Lehet, hogy csak én értem félre ezeket a "jelzéseket".
Egyetemen vagy, gondolom állami pénzen, úgyhogy tanulj, a tanárokat meg hagyd, hogy a dolgukat végezzék!
Ha majd végeztél, lehet vele "kavargatni", addig meg ott az a másik párszáz srác, aki ugyanúgy szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!