Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen tanársegéd/PhD hallgató és diák közt kapcsolat lehetséges?
Nem hiszem, hogy ez baj. PhD-diák kapcsolatból azért elég szépen találni (nem meglepő módon, hiszen ehhez akár korkülönbség sem kell).
A BME-n volt docens-diák kapcsolat is, úgy, hogy a diáknak volt oktatási kapcsolata a tanszékkel (de más egyebet erről nem tudok, pl. hogy volt-e ebből probléma).
Az adott egyetemen, tanszéken kéne erről tájékozódni.
Igen, csak az a baj, hogy nem tudom, hol lehetne erről megtudni valamit...mégsem állíthatok be a tanszékvezetőhözm hogy elnézést, kikezdhetek XY-nal? :D
Direkt megnéztem az iskola rendtartását is (vagy minek hívják), hátha talok erről valamit, gondoltam, ha kifejezetten tiltva lenne, csak beleírnák..de semmi.
Lehet,de szerintem nem jó egy ilyen kapcsolat!
Ismertem több kapcsolatot így,valakik megmaradtak együtt
ettől függetlenül,és sajnos valakik nem!
Volt olyan is akik nagyon rosszul váltak el egy ilyen kapcsolatból,tragédiával végződött! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!