Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Love Animal kérdése:
Az első randim, csók lehetséges?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és a fiú azt írta nekem hogy megszeretne csókolni. Ez lesz az első randink..... és szeretnék tőle egy csókot.. mi van ha nem mer megcsókolni? Nagyon szeretném ez lenne az első csókom.. KÉRLEK SEGÍTSETEK!!2015. márc. 17. 14:18
1/7 anonim válasza:
Ha megszeretne és te is szeretnél tőle egy csókot, akkor nem értem, hogy hol a probléma? :)
2/7 anonim válasza:
Akkor csókold meg te,ilyen egyszeru.
3/7 A kérdező kommentje:
És ha valamiért nem szeretné?
2015. márc. 17. 14:20
4/7 anonim válasza:
Miert ne szeretné? Uristen...az elobb meg azt irtad hogy o szeretne teged megcsokolni. Ha meg sem teszi de te megteszed akkor miert ne szeretné? Hany eves vagy?:)
5/7 anonim válasza:
Írták már, csókold meg akkor te, vagy pedig kérdezz rá, hogy most akkor mégse akar megcsókolni?
6/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy nem mer megcsókolni.. amugy 14
2015. márc. 17. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!