Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges leküzdeni a félelemt, hogy végre megcsókolhassam?
Nahát, nem írta ki a jegyzetet :S
Leírom még 1x
Szóval van egy lány, aki tetszik, többször haza is kísértem, szóval szerintem én is bejövök neki. Sokszor álltunk hosszú ideig a kapuban, és beszélgettünk, szerintem várta, hogy lépjek, de egyszerűen eluralkodott rajtam a félelem, mozdulni se bírtam. Végül mindig elköszönt arcra puszival, én meg ököllel vertem a fejem, hogy mekkora hülye vagyok... Nagyon hiányzik, és szeretem, de egyszerűen nem merek lépni, és félek, hogy elveszítem. Nem akarok barátzónába se kerülni, mert az egyenértékű dolog azzal. De ezzel nem tudok mit kezdeni, mit tudnátok tanácsolni, hogy leküzdjem ezt a tétlenkedést? Hogyan állhatok félre a saját utamból, hogy lehessen egy komoly párkapcsolatom? :O
Írtam, hogy többször találkoztunk és hazakísértem, szóval nem hirtelen :D
Én is ebben hiszek, hogy nem azonnal mindent (maradi vagyok tudom :D) de msot már érzem, hogy lépni kéne, viszont nem merek. És többször is elszalasztottam a lehetőséget, és ez rettenetesen zavar :(
Egyéb ötlet?
Te az érintéstől, a közelségétől félsz. Akkor ne csókkal indíts, lassan kerülj hozzá közelebb, legközelebb adj puszit az arcára. Azt követően a szájára. Így szokjátok egymás közelségét, aztán mered majd a csókot is.
Sok sikert, és ne félj..... nincs mitől!
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!