Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges hogy komolyan gondolja? 19/f
Figyelt kérdés
Van egy làny akivel egyszer találkoztunk egy baráti társaságban de nem beszélgettünk viszont nekem nagyon tetszik.1-2képét is belikeoltam facebookon de ő nem likeolta semmimet.Viszont ő volt az aki bejelölt facebookon.2napja ráírtam,elkezdtünk beszélgetni és megkérdeztem hogy nincs e kedve találkozni jövő héten.Nagyon örült neki hogy megkérdeztem.Viszont félek mert több száz ember likeolja az ő képeit mert tényleg nagyon jó csaj és miért pont engem választana a sok más fiú közül?2014. okt. 15. 09:02
1/3 Kesesgyilok válasza:
És mit számít, hogy mennyien lájkolják.... Ha örült neki, hogy elhívtad valahova akkor jó úton haladsz. (elszomorító, hogy ennyit számít egyes embereknek, hogy mennyien lájkolnak valamit, meg hogy kik lájkolják...)
2/3 anonim válasza:
Miből jött le, hogy örült neked? Ha valóban jól értelmezted a dolgot, akkor itt az ideje örömködni, mert ez a jó csaj téged választott a sok más fiú közül :)
3/3 anonim válasza:
De facen keresztül hogy állapítottad meg hogy örült? :D
Én ezért is utálok neten beszélgetni mert fogalmam sincs hogy amit a másik ember mond azt hogy gondolja
De persze hogy lehetséges, a jó csajok is csak emberek ;) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!