Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha lány létemre mindig én...

Ha lány létemre mindig én keresem és nem akar bejelelölni facen csak emailezünk akkor lehetséges hogy nem is vesz komolyan?

Figyelt kérdés
Mindig én írok rá egy pasira ,akit kedvelek de még nem találkoztunk,még csak ismerkedünk ,mert messze lakik, de megoldható lenne hogy találkozzunk ,említi is mindig ,hogy én menjek le hozzá, de nem érzem úgy ,hogy eléggé ismerem ahhoz ,hogy elmenjek.. Meg hát 19 évvel idősebb nálam , én 18 vagyok ő 37 , meg egyszer megemlítette ,hogy éretlenül viselkedem biztos a korom miatt ez nagyon rosszul esett.. Először ő keresett de csak egyszer azóta csak én és nem akar bejelölni facebookon ... Szerintetek várjam meg míg ő ír? Azért beszélgetek vele mert az idősebbek szerintem sokkal normálisak mint a mai fiatalok többsége sajnos…:/ Komolyan vehet egyáltalán?
2014. febr. 3. 17:14
 1/3 pamparamm ***** válasza:

igen

mert ha nem jelöl be facebookon, akkor nem is kedvelhet???

2014. febr. 3. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem az a főproblémám, hanem hogy sose keres ,de elvárja ,hogy találkozzunk min hamarabb , meg olyanokat ír ,hogy ő nem levelezőbarátot keres...:/
2014. febr. 3. 17:29
 3/3 anonim válasza:
De, komolyan vesz, már ha a szexet annak tekinted. Elég nagy közöttetek a korkülönbség, szoval komoly szerelem ebből aligha alakulhat ki, foleg, hogy szinte te futsz utána. Mégis mit vársz ettől a kapcsolattól?
2014. febr. 3. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!