Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges hogy egy fiú 18 évesen nem akar párkapcsolatot, nem kívánja a szexet? Ez ellen lehet tenni valamit?
Létezik olyan dolog, hogy aszexualitás, de nem hiszem, hogy nála ez van. Lehet csak később érő típus!
#3 Te mit szólnál hozzá, ha mondjuk valahol elfeküdnél részegen, és másnap arra ébrednél, hogy megerőszakoltak?
Biztos fasza érzés lenne nem? Főleg, ha jár mellé egy kis nemi nyavalya is! :D
A barátom ilyen volt, márciusban volt 18., és nyáron jöttünk össze (akkor ismertem meg, és nem én kezdeményeztem)
Nagyon jó pasi, és nem hittem el, hogy még soha nem volt barátnöje, amikor rákérdeztem, azt válaszolta, hogy mert nem volt rá szüksége, nem érdekelte a dolog... én meg megtetszettem neki, és odajött
Tudom, furcsa, de ezek szerint van ilyen :)
(És igen, teljesen normális, sok barátja van, viszonylag jól tanul, és élsportoló, ez kb. rólam is elmondható, csak 2évvel fiatalabb vagyok :))
Úgyhogy nyugi, majd eljön az ideje mindennek :)
Igen, de a Kérdezö 18, Te meg 32 vagy... szerintem ez elég különbözö eset...
a kérdés pedig az volt, hogy lehetséges-e, erre meg ugye válaszoltam, hogy lehetséges...
Nem?
#6 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!