Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, ti álomvilágban éltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti álomvilágban éltek?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasni itt, hogy sok pasinak nem kell "használt" nő.

Rendben.

De akkor hol és kit akarsz? Alsós iskolást? Vagy egy szigeten, direkt neked klónozott, dupla szűzhártyás, 100%-os pénzvisszafizetési garanciás szűk, szűz lányt?

Vagy hány pasi a megengedett? 1 - 3 - 22 - 48 - ...?

És mi van, ha csak 1 pasija volt élete 24 éve alatt, azzal viszont MINDET kipróbált? Az úgy jobb vagy rosszabb, mint akinek volt 9, de mind átverte őt?

És azok mit rinyálnak itt, akik leírják, hogy 49 éves szűzként feladták? Nekik már nem mindegy?

2019. dec. 19. 16:18
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
23%
természetesen nem várok az esküvőre miért is kellene? először is megismernénk egymást utána ha már mindketten jól ismerjünk egymást és készen állunk! ha kell akkor 3 hónap is várok vele... mivel nem a gyors szexre hajtok hanem egy komoly kapcsolatra amiben a jövőnk lesz... vagy ez már álom világ esetleg én vagyok örült hogy számomra ez az élet hogy családot alapítsak majd azzal akit szeretek és nem másokkal hancúrozni (mert megtehetném csak egy éjszakásra qurvára nem vagyok vevő mert nekem olyan kell akivel jól érezhetem magam a mindennapokban...) na igen biztos velem van a baj :'D
2019. dec. 22. 19:56
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

"Tehát a pasiknak hazudni kell, azt szeretik?"

Sajnos azt látom a nők is azt szeretik, de csak amíg ki nem derül hogy hazugság. 1 milliós fizetèst, ilyen-olyan doktori diplomát bekamuzzák aztán néznek ha mégsem igaz.

A félhazugságokról mint szilikonmell nőknél, kokszolt test férfiaknál már nem is beszélve.

2019. dec. 22. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!