Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, ti álomvilágban éltek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti álomvilágban éltek?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasni itt, hogy sok pasinak nem kell "használt" nő.

Rendben.

De akkor hol és kit akarsz? Alsós iskolást? Vagy egy szigeten, direkt neked klónozott, dupla szűzhártyás, 100%-os pénzvisszafizetési garanciás szűk, szűz lányt?

Vagy hány pasi a megengedett? 1 - 3 - 22 - 48 - ...?

És mi van, ha csak 1 pasija volt élete 24 éve alatt, azzal viszont MINDET kipróbált? Az úgy jobb vagy rosszabb, mint akinek volt 9, de mind átverte őt?

És azok mit rinyálnak itt, akik leírják, hogy 49 éves szűzként feladták? Nekik már nem mindegy?

2019. dec. 19. 16:18
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
31%

A nő nem használati tárgy, nem árucikk, nem fogkefe, nem gumióvszer, hanem egy emberi lény. Az a férfi, aki csak kiejti a száján, (leüti a billentyűzetén), hogy használt nő, az én szememben elveszíti minden vonzerejét, minden emberi értékét. Számomra nem ember, aki embertársaira használati tárgyként tekint, legyenek azok nők vagy férfiak.

Miért épp 3/30 az a szám, ami még elfogadható egy nőtől? Tegyük fel, 19 évesen történik meg az első szexuális kapcsolata, de rájön, ezzel a pasival neki nem jó. 21 évesen megismer egy másikat, együtt vannak két évig, majd a pasi elhagyja. 24 évesen újra kapcsolatba kezd, de néhány hónap után kiderül, nem egymást keresték. Ekkor a hölgy 25 éves. Automatikusan le kellene horgonyoznia egy életre a következő jelölt mellett, vagy örökre egyedül maradnia, hogy ne bélyegezzék erkölcstelennek? Miért nem jár ugyanaz az szexuális szabadság egy nőnek mint egy férfinak? Megmondom miért: mert a patriarchális szűklátókörűség még mindig belekényszeríti a nőket a férfinak alárendelt szerepbe, hiába az egyenlőség hangoztatása. Ha nem így lenne, a "használt nő" kifejezés nem is létezne.

2019. dec. 19. 20:55
 22/42 anonim ***** válasza:
Nem a szám a lényeg, hanem a személyiség ami vele jár. Nagyon nem ugyanaz, ha életében 5 férfi volt, minddel 1-2 éves komoly kapcsolatban, vagy 5 férfi volt, de 2 hét alatt.....
2019. dec. 19. 21:52
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

"Nem a szám a lényeg, hanem a személyiség ami vele jár. Nagyon nem ugyanaz, ha életében 5 férfi volt, minddel 1-2 éves komoly kapcsolatban, vagy 5 férfi volt, de 2 hét alatt....."

Na valahogy így gondoltam én is :D

2019. dec. 19. 22:20
 24/42 anonim ***** válasza:
Ha 10 szívdobbanásnyi idő alatt tud válaszolni arra, hogy hány emberrel volt szexuális kapcsolatban és meg tudja mondani az első és az utolsó keresztnevét gondolkodás nélkül, az talán 10 alatt van...nekem már oké.
2019. dec. 19. 23:50
 25/42 anonim ***** válasza:

Kérdező! Ajánlom neked ezt a kérdésem:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tehát úgy, hogy egyáltalán nem izgat mennyi férfival szexelt a párom még mindig nem tudtam sosem kialakítani párkapcsolatot és lúzer vagyok a nők terén. Tehát láthatod, hogy hiába van olyan pasi, aki egyáltalán nem zavarna a nő múltja, ha egyszerűen ő nem kell senkinek sem.

2019. dec. 20. 00:03
 26/42 Rockarc ***** válasza:
33%

Kerdezo. Akik beszologattak, azok tobbnyire azok a fiucskak, akik no kozelebe sem jutnak. Nincs szamszerusitheto hatar, ahol mar azt modja az ember, hogy sok, vagy keves. Tok mindegy, hany ferfival volt, normalis ferfi ezt meg sem kerdezi. Aki megkerdezi, az legyen egy red flag, hogy ideje hazaindulni. Sokkal fontosabb, hogy neked ez mit jelent, hogyan gondolkozol rola. Aki kalandozgatasnak titulalja, az valoszinuleg erzelmileg nem tud olyan szinten kotodni, ugyhogy valoszinuleg nem egymast keressuk.

43F

2019. dec. 20. 02:44
 27/42 anonim ***** válasza:
24%

#21 engem meg az ábrándít ki mihelyst megtudom hogy lefeküdt már férfiakkal mert ez a mentalitását mutatja, kèsőbb is megcsalhat, mert neki "nem jó". De szerintem ez fordítva is működhet természetesen, van használt férfi is ilyen èrtelemben.

Amúgy téged biztos azért frusztrál a kefejezés mert voltál már fűvel-fával. De akkor neked az ilyen pasik jutnak. Szerintem ez a normális.

2019. dec. 20. 03:21
 28/42 anonim ***** válasza:
67%
27. Szerinted az a nő, akinek te veszed el a szüzességét, nem csalhat meg? Elég naív vagy, ha ezt gondolod :)
2019. dec. 20. 06:43
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Azért is vigyázni kell a "túl sok farkat fogó" csajokkal, mert lefekszenek 8-10-20 krapekkal, "kiéli magát" ahogy ők mondják... aztán nem esik le neki, hogy a 10. után a következő 10nek ne ugyanolyan szemetet

válassszon. Aztán a 20. után amikor egy rendes hapsi jönne, a nő már eljuk a "minden férfi szemét" státuszba és egy megkeseredett férfigyűlölő lesz belőle. Na ez az, ami szintén nem kell. Nekem nem.

2019. dec. 20. 12:28
 30/42 anonim ***** válasza:

"Amúgy téged biztos azért frusztrál a kifejezés mert voltál már fűvel-fával."

Hát, ha te mondod, akkor az biztos úgy is van...

Téged meg nyilván azért frusztrál, ha nem szűz a nő, mert még a végén kiderül számára, hogy jobbat is kaphat nálad...

És akkor újra: engem egyfelől nem frusztrál, hanem taszít ez a kifejezés, és mint leírtam, azért, mert tárgyiasítja a nőket. De ezt nyilván sokkal nehezebb értelmezni, mint azt, hogy egy büdös rib.anc minden nő, aki egy-háromnál több pasival volt. Úgyhogy innentől nagyjából totál hidegen hagy a véleményed, nem fogok rosszul aludni attól, hogy gy.k. nőgyűlölői vajon mit gondolnak rólam...

2019. dec. 20. 13:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!