Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fognak mèg a nők àlomvilàgban élni, hogy majd ők "megvàltoztatjàk a rosszfiút"?
Nem szeretem a komoly kapcsolatokat, ezt tudjàk a nők is. Le van tisztàzva, hogy csak szex van köztünk, és bizony találkozgatni fogok màs nőkkel is, az meg nem érdekel, hogy ő milyen pasival talàlkozgat, vagy összejàr-e mellettem az exével, akkor egy ideig megy a dolog.
Viszont egy idő utàn mindegyik "bepróbàlkozik", amivel kapcsolatban kiderül, hogy azt vette a fejébe, hogy én is vàgyok egy komoly kapcsolatra ott legbelül, és majd ő segít nekem ebben.
Szívem szerint ilyenkor lecseszném a csajt, hiszen én màr eldöntöttem, hogy nekem nem kell komoly kapcsolat. Fontosabbak most a pénzügyeim, hogy minél többet kaszàljak, minthogy ilyen dolgokra pazaroljam az időmet. De nem üvöltöm le, inkàbb csak lelépek.
Nos, akkor elmondom: SOHA nem talàlkoztam még olyan nővel, aki CSAK laza kapcsolatot akart volna. Olyannal viszont màr igen, aki az eszébe vette, hogy majd segít nekem "önmagam lenni".
Meddig fogjàk még a nők ilyen àlomvilàgba ringatni magukat? Én korrekt vagyok, mert megmondom au igazat, de más pasinàl nagyon rà fognak fàzni, aki majd hazudik egy nagyot nekik a puncijukért.
3# Miert lenne s e g g fej a kérdező? Már az elején letisztázza a dolgokat,hogy beleszeretnek az meg nem az ő hibája.Nem ámít,nem hazudik! Az a s e g g fej aki lehazudja a csillagokat is,majd a végén benyögi ja bocs mégsem kellessz.
Te is az a tipikus jókisfiú lehetsz,akiknek egy p i n a sem jut és az ilyenekre fogja ezt.
A "normàlis pasik" azért nem jutnak nőhöz (vagy veszítik el a nőjüket), mert unalmas fazonok, meg nem tudnak nemet mondani. Hidd el, ismertem olyan nőket, aki több éves kapcsolatban voltak, de mégsem utasítottàk el a közeledésem. Nekem ugyanis lényegében nincsenek elvàràsaim, mellettem minden nő szabad lehet. A legmocskosabb fantàziàjukat is teljesíthetem, amit a pasijànak nem merne elmondani, mert az elítélné őt. Velem kiélhetik azt, amit a pasijukkal/erkölcsös pasikkal nem. Ez van fiúk, ez szívàs nektek.
Ismerem azokat a dolgokat. De ettől függetlenül tapasztaltam azt, amit írtam. :-)
Nem csak letisztàzom a dolgokat, de utàna senkinek nem is mondom el ami történt.
A szexuàlis partnereim kiléte titok. Nem akarom a nőket bajba keverni, mert tudom, hogy leku**àznàk őket, mivel a mai vilàg nem elfogadó a szabados női szexuàlis kapcsolattal.
Szóval 100% diszkréció van nàlam.
Egyedül az zavar, amikor meg akarnak vàltoztatni, persze tudom, hogy jóból teszik, de magukkal tolnak ki.
Olvastalak és először az jutott eszembe ziher várod, hogy valaki írjon privát:D
A ,,rosszfiúk" általában eladható külsejű, jó beszélőkével rendelkező,testbeszédet kitűnően használó simulékony emberek, jó manipulátorok és könnyen a másik bizalmába férkőznek.Akik ugyan lefektetik a szabályokat, hogy ők komolyan nem akarnak semmit, de közbe mimikával, elejtett szavakkal, beszélgetés közben ,,becsúsztatott" fél mondatokkal simán ,,lehazudják" a csillagot is az égről.Persze, hogy a lány meg ott álmodozik az érzékeny lélekről ami ,,bent lapul".
Simán nem jól csinálsz valamit.Valamivel félreérthetővé teszed magad.Utóbbit igazolja, hogy nincs olyan férfi akit minden útjába eső nő ,,szelídíteni" akarna.
"A "normàlis pasik" azért nem jutnak nőhöz (vagy veszítik el a nőjüket), mert unalmas fazonok, meg nem tudnak nemet mondani."
Ja. Vagy talán nem érzelmileg sekélyesek, és elmélyült kapcsolatot keresnek valódi érzelmekkel. Tudom, az olyan uncsi. Szerintem te nem tudsz semmi extrát azon kívül, hogy azt mondod, hogy neked a gyorséttermi kaja is megteszi, míg igényes ember minőségi alapanyagokból készült egészséges ételeket eszik. Ha meg az nincs, akkor nem eszi meg a moslékot, mert többre tartja magát annál. Mindenesetre ezeket a flegma életművészeket tényleg kajálják a nők. Ironikus, hogy rád nedvesednek be, aki nyíltan azt mondod, hogy csak kellékként kellenek neked, míg mást vért hugyozna azért, hogy tartalmas, komoly, hosszútávú kapcsolatot működtethessen, és amikor kétségbeesetten leírja ide, hogy elege van a nők ilyetén működéséből és abból, hogy egyedül van, akkor a sok képmutató nő, aki a hozzád hasonló sekélyes f**zfejeknek teszi szét a lábát, egyből neki esik, hogy "JAA, HOGY NEKED CSAK SZEXRE KÉNE, MI? HÁT AKKOR NE CSODÁLKOZZ, HOGY NEM ÁLL VELED SENKI SZÓBA, MÉG JÓ, HOGY AZ ILYENEK NEM SZAPORODNAK!! ;);)". Persze, aki csak családot szeretne, meg apa akar lenni, az ne szaporodjon. Sokkal jobb, ha a simlis, szavahihetetlen r*hadék szaporodik, aki abban a pillanatban hagyja majd ott, hogy pozitív a terhességi teszt. Tényleg, ezek örököljék a földet. Varázslatos a női logika.
"Hidd el, ismertem olyan nőket, aki több éves kapcsolatban voltak, de mégsem utasítottàk el a közeledésem. Nekem ugyanis lényegében nincsenek elvàràsaim, mellettem minden nő szabad lehet."
Fantasztikus ember vagy. Szerintem írj egy könyvet és csapj fel trénernek. Még beférsz Szabó Péter mellé.
"A legmocskosabb fantàziàjukat is teljesíthetem, amit a pasijànak nem merne elmondani, mert az elítélné őt."
Az ő baromsága, ha olyan pasit választ, aki elítéli a fantáziáit. Sose értettem, hogy ahol valódi szeretet van, ott miért kell bármit is elítélni.
"Velem kiélhetik azt, amit a pasijukkal/erkölcsös pasikkal nem. Ez van fiúk, ez szívàs nektek."
Neked is csak addig nagy a pofád, amíg szépen be nem veri egyszer egy felszarvazott férj :d Asszed valami nagyon eredetit találtál ki azzal, hogy köpsz a közösségi normákra, amiket a sok hülye valami érthetetlen okból, saját butaságból betart. Olyan vagy, mint az a bmw-s suttyó, aki az összes piroson átmegy, és kiröhögi a sok lúzert, aki képes megállni. Aztán egy szép napon elb**za egy kereszbe jövő kamion, és tolószékben elmorfondírozhat azon, hogy talán nem véletlenül találták ki a lámpákat.
"Nem akarom a nőket bajba keverni, mert tudom, hogy leku**àznàk őket, mivel a mai vilàg nem elfogadó a szabados női szexuàlis kapcsolattal."
Nem az nem elfogadható, hanem a másik átb*szása. A bizalmával való visszaélés. Amit írsz, azzal semmi baj nincs, ha a partner tudtával és beleegyezésével történik. Látszik, hogy úgy hiszed magad baromi okosnak, hogy közben ilyen alapvető különbségeket se veszel észre. A nők nem a kifinomultságra buknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!