Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomvilágban élek?

Figyelt kérdés

Csak én vágyom olyan kapcsolatra ahol nem a külső dominál? fontos a külső de nem tartom magam felszínesnek, bár válogatós vagyok de az inkább a személyiségre irányul. Nekem nem jönnek be a mai menő csajok akik cigiznek, isznak, buliznak, gátlástalanul flörtölnek... A kérdésem: csak én élek ilyen álomvilágban ahol nem ezek a csajok számítanak menőnek, másnak nincsenek ekkora igényei és elvárásai? Csak én vagyok ilyen válogatós?

24F

2017. ápr. 17. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
ugyanigy vagyok vele..34f
2017. ápr. 17. 09:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én egyéneket nézek.

Saját szükségleteimet akarom kielégíteni, mint ahogy mások is a sajátjaikat (kellene nekik, de sajnos eddig nem.jutnak el, többet foglalkoznak másokkal, mint magukkal, ami elég baj...)

Tehát ha így vesszük, akkor végül kb. ugyanoda jutok, mint te. Fontos, hogy felálljon rá, de párkapcsolat csak azzal lehetséges, aki túljut azon, hogy káros pótcselekvésekkel nyomja el az érzéseit pl, azaz meg tudja oldani a lelki problémáit, boldog önmagában is, és nem csak társfüggősége miatt akarja megélni a kötődést

2017. ápr. 17. 09:24
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

"Nekem nem jönnek be a mai menő csajok akik cigiznek, isznak, buliznak, gátlástalanul flörtölnek..."

Manapság ez menő? Átlagos dolog a cigi, a hétvégi iszogatás..fiatalsággal jár.

Amúgy egy csomó lány van aki megfelelne neked, nem iszik és nem is cigizik, irány valami egyetemi buli. Én tegnap akadtam össze egy belvárosi helyen egy ilyen lánnyal, igaz szemüveges volt és kicsit önbizalomhiányos, de elviselhető.

2017. ápr. 17. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
Nem a külső dominál? Dehogyisnem, rengeteg kedves, jó fej lány van aki értelmes és nem bulizik, de ugye ritka közöttük a szép lány, ezért válogatsz és azon sopánkodsz, hogy nincsenek ilyen lányok. Vannak, csak te szóba sem állnál velük. Mert nálad is ugyanolyan fontos a külső, csak te belsőre is elvársz. Amivel amúgy nincs baj. De ne áltasd magad, te sem jönnél össze a hetven kilós Juliskával, bármilyen jó fej. Igaz?????
2017. ápr. 17. 10:06
 5/8 anonim ***** válasza:
igen álomvilágban élsz
2017. ápr. 17. 10:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja mert olyan nőt akarsz aki neked bejön, de a nőnek az legyeen elég amit adsz és punktum.
2017. ápr. 17. 10:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Kellemes érzéssel tölt el hogy Ti, látatlanban is tudjátok hogy én kivel jönnék össze és hogy mennyire válogatós is vagyok a külsőt tekintve... :) Mint mondtam nem vagyok felszínes, vannak elvárásaim mint mindenki másnak de inkább nem részletezném eddigi exeim kinézetét, volt pár olyan akivel néhányotok szóba se állt volna, szóval ne engem fikázzatok... Nem ez volt a kérdés lényege amit persze egyeseknek sikerült jól megragadnia
2017. ápr. 17. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Igen sajnos ez egy alomvilag, de en is ebben elek. Tul magasak az elvarasok, sajnos az enyemek is, mind kulso, mind belsot illetoen. Nem gondolom, hogy ez rossz lenne, csak neheziti a tarskeresest.
2017. ápr. 17. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!