Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álomvilágban élek, ezért nincs barátnőm.!? Többi alant
Beszari vagy!
Állj a sarkadra végre!
Abszolút átérzem a helyzetedet, egyes napokon én is csak bámulok ki a fejemből és olyanokat képzelek el ami úgysem fog megtörténni. Azonban a való világban is kell létezni és próbálkozni, különben teljesen befelé forduló, depressziós lesz az ember, saját példámból mondom.
A tökéletes, csodaszép barátnő dologból viszont engedni kéne, nekem az is elég lenne ha lenne egy aranyos barátnőm akivel kölcsönösen szeretjük egymást, de még erre sincs túl sok esély. Aztán persze ha éri érzi az ember hogy nincs esély akkor visszaesik az "álomvilágba" és kezdődik előröl.
Nekem valószínűleg főleg azért nincs barátnőm mert antiszociális és nagyon félénk vagyok, nem tudom veled mi a helyzet, de ha én olyan helyzetben lennék akkor biztos adnék esélyt a nem tökéletes lányoknak is, senki sem tökéletes. Persze vannak olyan dolgok amik nálam is kizárnak valakit (pl. cigi, ribis viselkedés, nagyképűség), de szerintem semmiképen nem kell valakit csak azért kizárni mert nem tökéletes minden tulajdonságában.
Nem értem, hogy ítélheted el azokat a lányokat, akik "nagyon rámentek a gazdag/jóképű pasi témára", amikor azt írod magadról, hogy "egy tökéletes, csodaszép barátnőt képzelek". Ez aztán a kettős mérce!
Elítéled a külvilágot, holott nem a valódi emberi értékeket értékeled egy lányban, hanem azt, ha tökéletes és csodaszép. Innentől kezdve nincs jogod leszólni a többi embert.
Másfelől viszont megértelek, mert az álmodozás fiatalon sokszor ilyen és eddig terjed: elképzeljük magunknak a tökéleteset, a csodálatosat.
Egyszerűen csak éretlen vagy még, ami nem rossz dolog, a legtöbbször a fiatalság velejárója. A korral majd változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!