Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Álomvilágban élek, ezért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álomvilágban élek, ezért nincs barátnőm.!? Többi alant

Figyelt kérdés
Tehát álomvilágban élek, ezért ugye amit elképzelek azt tekintem valóságnak, így egy tökéletes, csodaszép barátnőt képzelek, ami ugyebár soha nem fog megvalósulni. Egyébként azért is élek álomvilágban mert nem érdekel egyszerűen a kinti világ - az embert csak kihasználják, mind munkahelyen, mind iskolában, veszekednek, ölik egymást a pénzért, a lányok nagyon rámentek a gazdag/jóképű pasi témára, szóval ilyen visszahúzódó, csendes emberek, mint én már semmit nem kapnak. Ezért "mentem" magam ebből a világból, elképzelve egy ideális világot, ahol én "valaki" vagyok, és szeretnek...

2015. okt. 16. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem azért nincs mert álomvilágban élsz, az én álomvilágomban saját országom van... De én ettől még keresem a lányok társaságát, tedd te is ezt és ne félj a visszautasítástól, leégéstől, TE legalább próbálkozni fogsz.. A mai csendes "fiatalok" nem is próbálkoznak
2015. okt. 16. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Beszari vagy!

Állj a sarkadra végre!

2015. okt. 16. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Abszolút átérzem a helyzetedet, egyes napokon én is csak bámulok ki a fejemből és olyanokat képzelek el ami úgysem fog megtörténni. Azonban a való világban is kell létezni és próbálkozni, különben teljesen befelé forduló, depressziós lesz az ember, saját példámból mondom.

A tökéletes, csodaszép barátnő dologból viszont engedni kéne, nekem az is elég lenne ha lenne egy aranyos barátnőm akivel kölcsönösen szeretjük egymást, de még erre sincs túl sok esély. Aztán persze ha éri érzi az ember hogy nincs esély akkor visszaesik az "álomvilágba" és kezdődik előröl.

Nekem valószínűleg főleg azért nincs barátnőm mert antiszociális és nagyon félénk vagyok, nem tudom veled mi a helyzet, de ha én olyan helyzetben lennék akkor biztos adnék esélyt a nem tökéletes lányoknak is, senki sem tökéletes. Persze vannak olyan dolgok amik nálam is kizárnak valakit (pl. cigi, ribis viselkedés, nagyképűség), de szerintem semmiképen nem kell valakit csak azért kizárni mert nem tökéletes minden tulajdonságában.

2015. okt. 16. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy ítélheted el azokat a lányokat, akik "nagyon rámentek a gazdag/jóképű pasi témára", amikor azt írod magadról, hogy "egy tökéletes, csodaszép barátnőt képzelek". Ez aztán a kettős mérce!

Elítéled a külvilágot, holott nem a valódi emberi értékeket értékeled egy lányban, hanem azt, ha tökéletes és csodaszép. Innentől kezdve nincs jogod leszólni a többi embert.

Másfelől viszont megértelek, mert az álmodozás fiatalon sokszor ilyen és eddig terjed: elképzeljük magunknak a tökéleteset, a csodálatosat.

Egyszerűen csak éretlen vagy még, ami nem rossz dolog, a legtöbbször a fiatalság velejárója. A korral majd változik.

2015. okt. 16. 22:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor én is álomvilágban élek. Mintha az én helyzetemet írtad volna le kérdező. Mondjuk nekem már volt néhány párkapcsolatom, de mióta véget ért a legnagyobb szerelmem, valahol elvágtak engem belül. Azelőtt teljesen más voltam. Kéne egy kis pörgés megint. :)
2015. okt. 16. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ez tök jó. Legalább ez maradjon meg. Nekem is van álomvilágom:)
2015. okt. 16. 22:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Mondjuk én egy elég közvetlen lány vagyok, de olyan fiút nem találok, amilyet elképzeltem. Nem őrültem jóképűt szeretnék, csak nekem tetszen és legyen velem figyelmes, és hűséges. Barátnőimet mindig becsa'pják a férfiak, ezért én már nem bízok bennük.
2015. okt. 17. 00:30
 8/8 anonim ***** válasza:
inkább csak hülye vagy. mióta pozitív dolog az, ha valaki álomvilágban él? képzelget mindenfélét, de semmiért nem tesz, semmit nem ér el belőle.
2015. okt. 17. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!