Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet csak ezért ismerkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csak ezért ismerkedik velem?

Figyelt kérdés

Én egy 28 éves nem helyes nagyon alacsony kövér pasi vagyok. Egy csinos, vonzó 26 éves fiatal lánnyal ismerkedek. Még mindig nehéz elhinni, hogy ő érdeklődik irántam, pedig már csók is megvolt.

Azt tudom róla, hogy eddig csak szexre kellett a pasiknak, nagyon naiv volt, agyon alázták, megcsalták, megverték, teljesen kivan emiatt lelkileg, mert már nagyon szeretne egy biztos szeretet teljes kapcsolatot.

Vajon csak emiatt akarna velem lenni, mert tudja hogy mellettem biztonságba lehet, aki szeretné és összetenné a két kezét hogy egy ilyen nő szóba állt vele.

Ti mit csinálnátok?

2015. okt. 8. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
43%
Ne rontsd el az egészet a paranoiáddal, csak engedd el magad.
2015. okt. 8. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azt azért gondold meg jól,hogy ezt el tudod-e fogadni.Mert ez olyan tényleg,mintha végig idáig az életében belement volna mindenfélébe,majd most mikor rájött,hogy hoppá azért mást is szeretne(pl. majd gyereket valakitől),akkor már persze Te is jó vagy neki...

Eléggé nincs ló,jó a szamár is kategóriának tűnik.

Nem bántásból mondom tényleg,és nem szeretném elrontani a kapcsolatodat,csak ezeket gondold végig...

24/F

2015. okt. 8. 18:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha átlagos vagy, és hozzá klassz a személyiséged, akkor rendben van. Csak akkor szedd össze az önbizalmadat, vagy majd te is egy szemét megcsaló leszel az első adandó alkalomnál. :D

Meg így látatlanban nehéz bármit is mondani... mennyire vagy kövér? Jól áll-e neked? Mert van, akinek jól áll a duciság a férfiak között... :D És az alacsonyság... magasabb nálad? Mennyivel?

Amúgy felteszem szeretetre vágyik és ha kedvel téged, és mivel rendesnek vallod magad, teljesen érthető, ha vonzalom alakul ki. :)

2015. okt. 8. 18:56
 4/5 A kérdező kommentje:
3. hát magasabb nálam és eléggé aránytalanul vagyok macis, ami nem jól áll rajtam.
2015. okt. 8. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:

"Vajon csak emiatt akarna velem lenni"

Most komolyan, nem mind1 miért akar veled lenni? Nem az a lényeg, hogy veled akar lenni?

2015. okt. 8. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!