Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy minden fiu, aki ismerkedik velem, tobbet akar egy sima baratsagnal?
En ugy gondolom, hogy nem viselkedek r.bancosan, nem hordok kirivo ruhakat, meg semmi ilyesmi, de megis azt latom, hogy az ilyen lanyoknak is van jo fiu baratjuk, akivel csak baratok.
Mit csinalok rosszul?
Biztos túl közvetlen vagy.
Tudod mi férfiak "hülyék" vagyunk, és egy mosolyból is néha többet kihozunk mint amit kéne:D
Valoban kozvetlen vagyok.
Ez azt jelenti tavolsagtartobbnak kene lennem?
Hát ezen nehezen fogsz tudni változtatni.
De egyébként az tényleg félre érthető, de ez nem hiba, sőt jó hogy az vagy de mi tényleg akkor már mindent elképzelünk....gondolom tudod hogy értem.
Lehet lesz, de nem sok az biztos.
Nekem is sok láőny barátom van, de idővel mid átmegy másba, mármint nem szerelem, csak pl. buliba 1-2 smárolás, meg stb....
Hát akkor nem olyan srácokkal kéne ismerkedj akik 2 évente egyszer szexelnek, és ki vannak éhezve.
Én nem szoktam nyomulni a lány barátaimnál, csak akkor van csók, meg ilyesmi ha olyan a helyzet.
Amúgy normálisan beszélgetünk, szórakozni járunk, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!