Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy nő de van barátja, akkor ezért visszafogjam magam az udvarlásban, vagy majd a nő eldönti mit szeretne?
Egyik sokadrangú haverom barátnőjébe évekig szerelmes voltam, de nem volt képem lépni, aztán egyszer részegen buli után beszélgettem egy parkban egy igen érdekes fickóval, tulajdonképen csöves volt, de ő vándornak nevezte magát :D
Meghalt a felesége és a gyereke és akkor feladta az életétvés azóta gyalog járja európát, na az ő hatására döntöttem úgy, hogy egyszer élünk, lépni kell, uh belerondítottam a kapcsolatukba, aztán 2 évet jártunk, most viszont már 4 éve házasok vagyunk...
Ha tetszik/szereted a csajt, próbáld meg... Csak egyszer élsz, most kell mindent megtenned a boldogságért...
Ha nincs esélyed és szereti a pasit, akkor legalább megtudod, hogy kár próbálkozni is, ha meg jobb vagy a pasinál, azzal szerintem csak jót teszel mindkettőtöknek, sőt lehet még a pasit is megvéded egy hosszútávú boldogtalan kapcsolattól...
Nézd, megpróbálni lehet, legalább tudni fogod, mi van, csak ha az derül ki, hogy ő is megszokásból, kényelemből ragadt bele a kapcsolatba, akkor legalább annyit várj el, hogy annak vessen véget. Ha meg lekoptat, abból meg érts. :-)
Igen, ez tény, hogy sokan nem azért vannak kapcsolatban, mert annyira boldogok azzal az illetővel, sok a kapcsolatfüggő ember, sokan már csak akkor lépnek ki, ha van másik, addig meg "jó a meglévő is" alapon elvannak, akkor is, ha az egyébként rossz.
Derítsd ki, nála mi a helyzet.
# 5/5 Időpont ma 12:13 - Nos, próbálkozni még nem jelent semmit, tehát nem. Nyilván a szeretői státusz már más kérdés, de ha a felek ragaszkodnak hozzá, hogy ne szeretői státusz legyen, és ha az derül ki, hogy a meglévő kapcsolat rossz, azt meg kell szakítani, mielőtt komolyabb dolog történne, akkor nincs ítélkezés. Részemről legalábbis biztos nincs.
Persze jobb lenne, ha a rossz kapcsolatban nem maradnának benne emberek tömegei, megszokásból, kényelemből, kivárásra játszva, vagy csak azért, mert ítélkeznek fölöttük, hogy "régen megjavították a dolgokat..." (igen, amit lehetett - teszem hozzá, ha ilyeneket látok).
Soha nem írjátok le hogy hány évesek vagytok!
Nem mindegy hogy egy 2 gyerekes mamát marsz el a férjétől, vagy egy 18 éves lányt hódítasz meg!
Nem volt olyan fontos számodra a kérdés hogy alaposan körbeírd, tehát a Nő sem fontos!
Ha a párjával jó annak a nőnek a kapcsolata, úgysem tudsz "belerondítani". Ha meg nem, akkor előbb-utóbb nélküled is megromlana a kapcsolatuk, ez igaz.
Más kérdés, hogy ki akarna együtt lenni:
1. hűtlen, hazug emberrel
2. olyannal, aki bár nem klasszikus értelemben hűtlen, de a rossz kapcsolatnak csak egy 3. fél hatására tud/akar véget vetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!