Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek tényleg minden esetben csak az tetszik ha egy férfi nagyon magabiztos? Aki egy kicsit szégyenlősebb, annak nincs sok esélye?
Nekem az a lényeges, hogy a férfi alapvetően magabiztos legyen, ha miattam zavarba jön, de egyébként nem egy tejbetök, azzal nincs baj.
Én egy idő után hülyét kapnék egy olyan férfitól, aki eleve határozatlan. Apám ilyen a szakmáját leszámítva, és szörnyen idegesítő számomra ez a jellem. Ráadásul a saját életét és a családét is megnehezítette ezzel. Lettek olyan súlyos és tartós gondok a család életében, amiket enyhíteni lehetne vagy meg lehetett volna előzni, ha ő nem ilyen, hanem határozottabb.
Igen, fontos. Határozott nő vagyok, kiállok a céljaimért, véleményemért, szóba se állnék egy tutyimutyi alakkal. Aki még magát is szégyenli, azt én hogy becsüljem?
Az egyik legofntosabb dolog az életben, hogy legyél tisztában önmagaddal és legyél büszke arra, amit elértél, arra, aki vagy. Miért kellene bármitől is félned, aggódnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!