Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha egy férfi tetszik nektek, és kiderül róla hogy a volt barátnője külsőre egy tökéletes 10/10-es, az milyen hatással van rátok?
Még jobban fog emiatt tetszeni?
Esetleg megrendül az önbizalmatok, és inkább elkezdtek hátrálni?
Gondoltam, hogy lesz ilyen válasz, de légy szíves gondoljátok át kicsit jobban:
Mondjuk a kiszemelt férfiú FB lapját nézegeted, hogy megtudj róla több dolgot, és rájössz, hogy ki volt az előző párja, aki történetesen úgy néz ki mint egy Victoria Secret model.
Ebben az esetben mi lenne az első reakció, érzelem, gondolat?
3.:inkább taszítana, arra gondolnék, hogy a külső a legfontosabb számára, úgyhogy ilyen férfivel biztos nem kezdenék.
Na akkor érezném esélyesnek és konkurenciának az exet, ha valami neves egyetemen tanulna igazi, nem bölcsész szakon. Na az pozitív lenne. A szép barátnő csak mutogatni jó, amíg a szépség el nem múlik.
Én nemrég tudtam meg, hogy a barátom exe kimondottan dekoratív nő...
Kicsit zavar, DE tudom, hogy a személyisége viszont kibírhatatlan volt, és a barátom mindig elmondja, hogy mennyivel jobban érzi magát velem, mint az exével. Szóval a külső max. a kapcsolat elején ér valamit, de megtartani nem lehet vele senkit.
Azt gondolnám a férfiról,hogy csak a külsőségekre megy,
a szépség mindenkinél elmúlik ....
A régi barátnőjét biztosan megunta,az ilyen férfiak könnyen válogatják barátnőiket.
Nem kezdenénk ilyen férfivel az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!