Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy férfi annyira büszke, hogy tetszik neki a nő de nem lép felé?
Hát annyira nem félős hisz csak a közvetlen környezetünkbe bókol más nőknek, udvarolgat...
Én meg nem vagyok egy rémisztő szörnyeteg vagy tőlem mért félne? :)
Ha szerencséd van akkro azért mert annyira tetszel neki és odáig van érted és nem akarja h nemet mondj.
Ha nincs szerencséd akkor azért mert egy csúf gonosz banyának nézel ki.
Hát, ha magamból indulok ki, akkor előfordulhat, hogy neki is ugyanaz az elve, mint nekem:
"Ha nem, hát nem... de akkor nem!"
Ez lefordítva kábé annyit tesz, hogy "nem játszunk más érzelmeivel". Van, aki bírja ezt a fajta "játékot", én mindenesetre rosszul viselem. Biztosan hiú vagyok, vagy mifene.
Lehet, hogy ő is így gondolja. Nem mondom, hogy ez biztos, csak azt, hogy van, aki így "működik".
És hát ennek megfelelően csak azt tudom mondani, hogy erőst veszett fejsze nyele a dolog: messzebbről kell közelítened, mint egy vadidegennél. Ráadásul sose hazudhatsz neki többé.
Ha így is megpróbálod, akkor sok sikert kívánok hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!