Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kevés férfi tetszik. Normális ez így?
Nem szeretem a mai tucatembereket, sem az unalmas jófiúkat.
Nekem csak azok a férfiak jönnek be, akiknek szőrös az arcuk, kopaszok, fekete keretes szemüvegük van, és lehetőség szerint lazább ingeket hordanak. Nem túl kigyúrtak, de mégis erősek, nem kövérek, de van kis pocakjuk.
Randiztam sok másféle férfival, de egyiknél sem éreztem szikrát, egyszerűen bolondulok ezért a típusért - de sajnos elég kevés van belőlük.
Nem kevés férfi tetszik, hanem egyfajta ami az álomképeidben él. Láttál már valaha ilyet élőben?
(Mellesleg én se láttam még élőben azt a tökéletes nőt, akit a fejemben összeraktam, feltehetőleg sosem fogom.)
Láttam persze. Exem is ilyen volt, illetve az 1. barátom is majdnem.
Próbáltam másokkal, de nem megy...
Még a szemüveg is stimmel,csak kopasz nem vagyok :D
Amúgy nincs ezzel baj. Ha neked ez tetszik,akkor ez,mindenkinek másmilyen az ízlése.
Jeeezus a kollegam aki ram van kattanva pont ilyen kulsoleg amit leirtal a nok imadjak, nekem viszont nem jon be.
En is valogatos vagyok,mesetem nincs, en csak a furcsa pasikat szeretem, akiket masok nem igazan. Sztem ez nalam valami perverzio vagy nem tudom mi:-)))
De meg sosem tetszett atlagpasi, minden valasztasomban van valami kulonleges (nem keresek senkit egyebkent):-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!