Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, ha egy férfi nagyon tetszik nektek külsőre, onnantól kezdve mennyi esély van arra, hogy valamilyen okokból kifolyólag mégsem fogjátok vonzónak tartani?
Egoizmus, tiszteletlenség, hűtlenség, agresszió, meg akarja változtatni a másikat, csak az van, amit ő akar, figyelmetlen, csak játsza az eszét, képmutató..stb.
Ezért van az, hogy nem minden a külső!!
Nálam alapból kizáró tényező a dohányzás, a szervezetem nem igazán tolerálja, tüsszögök tőle, megfájdul a szemem, azzal is hadilábon állok, ha az alattunk lakó szomszéd füstje felszáll és bejön a nyitott ablakunkon. Tehát nálam egy dohányzó férfi nem jöhet szóba.
Negatív belső tulajdonságok szintén elnyomhatják az érdeklődésem, bunkó viselkedés, nők lenézése, negatív életszemlélet, lustaság, szélsőséges vallási nézet, szélsőséges politikai nézet, szélsőséges gondolkodás táplálkozással kapcsolatban, erőszakosság, a másik fél semmibe vétele, önállótlanság, indokolatlan pazarlás, indokolatlan fukarság.
Számomra nem vonzó, ha egy pasi teljesen passzív és nem lehet kimozdítani otthonról. Nem vagyok a másik véglet, de igénylem azt, hogy ne otthon üljek, szeretek kijárni tömegrendezvényekre, stb, egy passzív pasi visszahúzna.
Illetve ez ugyancsak inkább számomra lényeges, de én madártartó vagyok, tojás kora óta nevelek egy jelenleg 7 éves kis nimfát, volt idő, amikor több madaram is volt, most csak ő van, és hamarosan tervezek társat szerezni mellé, nem kell, hogy valaki hasonlóan rajongjon a madarakért, de az zavarna, ha nagyon ellenük lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!